Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Az jó pont nálatok ha a barátotok vagy egy srác focizik?
Úgy látom elég sokan ellene vannak itt a focinak meg úgy általában, amit nem igazán tudok mivel magyarázni. Miért baj az ha sportol, és mozog rendszeresen (?) nem pedig piál meg a drogozik a lecsúszott haverjaival.
Most nem profi focistára gondolok, aki NB1-ben játszik, mert nyilván nem lehet mindenkiből profi, nem is kell, csak a hobbiszintű játékosra.
Ezek a pasik többnyire jó állású, sportos emberek, ami úgy tudtam bejön a nőknek. Viszont mindenfele azt hallom, hogy b**i, meg páwa, beképzelt. A profik között biztosan van ilyen is néhány, de mindenkire nem lehet ezt rávágni.
Nem tudom, nem úgy vettem észre, hogy minden második ember rugdossa a labdát a haverokkal, esetleg havonta vagy ritkábban el-el megy mikor kedve van olyan tizenéves korig. De a heti két alkalom, minibajnokságokon való részvétel már egyáltalán nem olyan gyakori minden pasinál.
Jó kiállásúra gondoltam egyébként, és az, hogy cigiznek meg isznak pedig tényleg megtörténik, mindent meg lehet cáfolni, és ellenpéldát adni rá különösen nem élsportolók között.
Arra meg, hogy kinek milyen a lelki világa szerintem nem ettől függ, nem is értem mire gondoltok. Hogy most én mondjak egy példát, ismerek olyat aki abszolút mély érzésű és különc srác, mégis nagyon jól focizik.
A gyk-n egyértelműen negatív.
A valóságban viszont sok fiatalabb nő egyenesen a focistákra utazik. De hogy miért, soha nem érettem. Mindenesetre a szokásos diszkordancia megvan a valóság és az oldal között, lol
Kérdező, a rugdossa a labdát alatt kb. ugyanezt értettem, és sokan, akik úgy jellemzik magukat, hogy hobbiból fociznak, azok pontosan így is értik, amit te írsz. Pont ezért nem tekintem sportolásnak a legtöbb embernél, mert nem az, csak szabadidős időtöltés, de nem valódi rendszeres testmozgás.
Miközben én nőként heti rendszerességgel járok hastáncolni, ami remekül átmozgat (karok, csípő, láb, egyensúly, hát...), és ettől is lehet ám izomláz, igyekszem ott lenni a heti munkahelyi tornán is a mostani munkahelyemen, ez már heti 2 rendszeres edzés, aztán tornázok otthon, most el akarok kezdeni spinningre járni, azt még nem tudom, milyen rendszerességgel, még nem próbáltam... stb.
Szóval ha valaki azt mondja, hogy focizik, nem biztos, hogy arra gondolok elsőre, hogy sportol, mert a legtöbb embernél ez nem minősül sportnak, mert nem rendes edzés, és főleg nem rendszeres.
Most azonban csak nem értem, hogy te mit értesz mi alatt. :D
Ki mond mit, mire?
Ki a hobbifocista szerinted, és ki az aki nem?
Hiába futok akkor sem értem, hogy mit értesz hobbifocista alatt.
Azt aki egy évbe háromszor megy el játszani, 100 kilós, és utána megy, és legurít két sört a kocsmába, vagy azt aki rendszeresen jár, és részt vesznek egy-egy tornán?
Sportolás alatt te akkor csak az élsportot érted, amikor valaki napi rendszerességgel jár edzeni, világbajnokságokon vesz részt, és azért űzi mert abból fizeti a számláit, minden más csak a szabadidő elverése. Jól értem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!