Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi ez a vekonysag mánia a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a vekonysag mánia a pasiknal?

Figyelt kérdés
Mindegy milyen a nő belsőleg vagy arcra akkor is kell nekik, csak vékony legyen. . . .

#vékony #Gebe nők
2018. márc. 2. 18:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
19%
Mert valahogy dekoratív egy nő, ha vékony, vagy átlagos testalkatú, mint egy molettebb hölgy. Azért még az erős testalkatúak beleférnek...
2018. márc. 2. 20:21
 12/15 anonim ***** válasza:
Ugyanazért,amiért régen a willendorfi Vénusz volt a szépségideál.Akkor hízni volt nehéz,most vékonyan maradni.
2018. márc. 2. 20:45
 13/15 anonim ***** válasza:
88%

Én úgy látom, hogy inkább a nőknél mánia a vékonyság, és ők képzelik, hogy minden férfinek az tetszik. Holott mindenkinek más az ízlése...

29/N

2018. ápr. 22. 19:09
 14/15 anonim ***** válasza:
87%

13# tokeletesen leirta! Ferfikent ugyanezen a velemenyen vagyok.

A vekony nokre marmint a tenyleg vekonyakra ra sem szoktam nezni, hamarabb megnezek egy kerek husis csajt mint egy vekonyat. Forma a lenyeg nem a vastagsag.

De egy olyan kerdest is irj ki hogy a nok 80-90%anak miert a magas kigyurt csavok jonnek be? Vagy olyat nem irsz ki?

2018. ápr. 22. 19:20
 15/15 anonim ***** válasza:
91%
Én úgy látom, a nők mániája a vékonyság. Sokan csinosnak gondolják magukat, mert a mérlegen kevés kilót látnak, közben pedig olyan a combja, mint az alkarom (nyilván kis túlzással)... ez minden, csak nem vonzó. Legyen egy egészséges, sportosabb alkata, és akkor mindegy hány kilogram. Legalábbis én így vagyok vele. Sokszor egy nők szerint már "teltebb", valójában csak egészséges súlyú nő sokkal jobban tetszik, mint a "húdevékonyvagyok" nők. (30/F)
2018. ápr. 22. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!