Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3/10 anonim válasza:
Gondolom a video otletet egy ferfi talalta ki, akinek a baratnoje epp morcos volt mert fajo mehhel is neki kell az otfogasos meleg vacsorat letenni a pasi orra ele, es akkor megszuletett ez a remek elmelet az egyszeru kis agyaban, hogy a menstrualo no bekattan.
4/10 A kérdező kommentje:
#3. És ha a hangulat ingadozás szempontjából nézzük, akkor szerinted jó paródia ?
2018. márc. 1. 17:50
6/10 anonim válasza:
Nem jo parodia, mert nem ingadozik 1-2 extrem kivetellel senkinek igy a hangulata. A legtobb nonek faj a hasa kicsit az elso 1-2 nap es ennyi.
7/10 anonim válasza:
A legtöbb nö esetében nem veszi észre más, ha megvan a menzesze, ez csak megint egy hülye videó
8/10 A kérdező kommentje:
Értem /kacsintás/. Ilyen nincs /kacsintás/. :D
2018. márc. 1. 18:01
9/10 anonim válasza:
Nekem is szoktak hangulatingadozásaim lenni, de szerencsére ember vagyok, aki tudja kontrollálni, hogy mit tesz és hogy viselkedik másokkal, nem egy állat, akit az ösztönei hajtanak.
10/10 anonim válasza:
van.. persze ők nem veszik észre, hogy ilyenkor mások. sőt meg vannak győződve, hogy nem is. pedig de.
akit kicsit jobban ismerek elég nagy pontossággal meg tudom mondani, hogy megvan-e neki vagy sem.
persze nem is értik, hogy hogyan... én mindig az apró jeleket figyelem. azok elárulnak sok dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!