Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai férfiaknak már nem érdemes gyereket szülni?
Végigolvastam egy jópár ilyen kérdést-választ és nagyon elkeserített... A terhes feleségüket megcsalják, a gyerekkel kapcsolatos teendőkből nem veszik ki a részüket a férfiak (hiába szülők mindketten, ez valamiért csak a nő dolga).
Értem én, hogy lehet, hogy elmarad a szex a terhesség alatt, meg utána háttérben érzi magát a férfi a gyerek mellett, de én ezt pl. a megcsalásra nem látom indoknak. Azok a férfiak, akik ezzel védik magukat, hogy ezért járnak félre, nem gondolnak bele, hogy fájó derékkal és két rosszullét között, dagadó lábbal egy nő nem biztos, hogy éppen arra vágyik, hogy szexeljen? Vagy mikor nem tud aludni a gyerektől rendesen, egész nap szoptatás-pelenkázás-mosás, plusz még a háztartás között ingázik a nő, akkor sem feltétlen a szex az első gondolata, ha a férje hazajön a munkából? Miért kell a nőknek egyszerre alkalmazkodnia az új helyzethez és mindent úgy tenni, mint azelőtt? Miért várja el sok férfi ezt a képtelenséget? És a férfiaktól miért nem lehet elvárni, hogy kivegyék a részüket a változásból és ne az áldozatot játszák, hogy kikerültek a középpontból?
(Nem mintha esélyem lenne valaha szülni, csak felháborít, amiket olvastam.)
egyébként bármit is gondolsz remek apa és egyben tanító is lennék. sokakkal ellentétben valódi értékekre tanítanám a gyereket.
de persze ezt nem fog bekövetkezni, nem csinálok gyereket, mert nem kívánom lekötni magam. és más életért alárendelni az enyémet. én önző vagyok! és tudom jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!