Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért van ennyi magastalpú férfi cipő divatban mert sokan kicsinek érzik magukat?
igen.
azert mert a nök döntö többsege elvarja h a pasi 180 legyen legalabb emrt "ferfias" így van kereslet ezekre a cipökre.
há maj' nézzetek utána..
akkora talpakat szedtek páran, hogy csak illegnek-billegnek..
gusztustalan de sztem ez az oka..
van az a duma hogy szétveri a betonon járás az ízületeidet de azt szépen csillapítja egy pár centis talp..nem kell 20 kiló poli-trutyit vontatnod a lábaidon
:D:D:D
32 éves férfi vagyok, de ilyennel akkor találkoztam utóljára, amikor általános 5. osztályban "holdjáróban" jött be az egyik srác.
Nekem semmi bajom a saját 185 centis magasságommal.
Csak nem ezekre a mostanában divatos bőrcipőkre gondolsz?
Egyrészt nem ormótlanok, hanem kifejezetten elegánsak (sok darab), másrészt legalább a magamfajta mélynövésű ürgék esélyén is dob egy minimális százalékot a téli időszakban és férfiasabbnak érzem magamat tőle (nemcsak amiatt a pár centi miatt). Akinek meg ennyi hiányzik a 180-hoz annak meg kész főnyeremény, mivel az a pár centi is rohadt sokat jelent, ha magassarkú csizmát húz az illető csaj és szinte minden nem elhízott pasinak nagyon jól áll ez a típusú cipő.
Na ez egy igazi hányinger cipő. :D
Viszont élőben még sosem láttam ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!