Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azért van ennyi magastalpú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért van ennyi magastalpú férfi cipő divatban mert sokan kicsinek érzik magukat?

Figyelt kérdés
mindenhol ezek az ormómentes, hatalmas nagy talpak..
2018. febr. 27. 19:54
 1/10 anonim ***** válasza:
55%

igen.

azert mert a nök döntö többsege elvarja h a pasi 180 legyen legalabb emrt "ferfias" így van kereslet ezekre a cipökre.

2018. febr. 27. 19:58
 2/10 anonim ***** válasza:
Mi a phasz? Aztaqrva! Magastalpú férficipő? Ez most odabhaszott!
2018. febr. 27. 20:04
 3/10 anonim ***** válasza:
Nők meg magassarkút hordanak, nem?
2018. febr. 27. 20:04
 4/10 Interferencia ***** válasza:
Ez még nem tűnt fel, pedig sok f.aszságot látok.
2018. febr. 27. 20:30
 5/10 A kérdező kommentje:

há maj' nézzetek utána..

akkora talpakat szedtek páran, hogy csak illegnek-billegnek..

gusztustalan de sztem ez az oka..

van az a duma hogy szétveri a betonon járás az ízületeidet de azt szépen csillapítja egy pár centis talp..nem kell 20 kiló poli-trutyit vontatnod a lábaidon

2018. febr. 27. 22:09
 6/10 anonim ***** válasza:

:D:D:D

32 éves férfi vagyok, de ilyennel akkor találkoztam utóljára, amikor általános 5. osztályban "holdjáróban" jött be az egyik srác.

Nekem semmi bajom a saját 185 centis magasságommal.

2018. febr. 27. 22:22
 7/10 anonim ***** válasza:

Csak nem ezekre a mostanában divatos bőrcipőkre gondolsz?

[link]

Egyrészt nem ormótlanok, hanem kifejezetten elegánsak (sok darab), másrészt legalább a magamfajta mélynövésű ürgék esélyén is dob egy minimális százalékot a téli időszakban és férfiasabbnak érzem magamat tőle (nemcsak amiatt a pár centi miatt). Akinek meg ennyi hiányzik a 180-hoz annak meg kész főnyeremény, mivel az a pár centi is rohadt sokat jelent, ha magassarkú csizmát húz az illető csaj és szinte minden nem elhízott pasinak nagyon jól áll ez a típusú cipő.

2018. febr. 27. 22:58
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem linkelnél képet? Így mindenki azt ért magas talp alatt, amit akar. Én pont, hogy a lányokon látom ezeket a gusztustalanságokat (főleg japánokon), fiúkon nem tűnt még fel, de ezután lesni fogom.

[link]

[link]

2018. febr. 27. 23:41
 9/10 A kérdező kommentje:
[link] ... pl
2018. febr. 28. 00:36
 10/10 anonim ***** válasza:

Na ez egy igazi hányinger cipő. :D

Viszont élőben még sosem láttam ilyet.

2018. febr. 28. 04:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!