Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez a férfi pedofil?
Tudom, nem az én dolgom, meg stb. de érdekelne a háttérsztori.
Jogilag nem lehet az, mivel a csaj 26 éves (a pali 50es), de ha megnézitek a csaj inkább néz ki 12-14 évesnek és úgy is viselkdik. A férfi valószinüleg jómódú, míg a lány “csóró migráns”, akinek az anyja szintén jómódú, idősebb amerikai férfit választott miután a lányával odaköltözött virgnámból vagy honnan. Szóval a lány szempontjából egyértelmű a motiváció.
Érdekelne, hogy ez is pedofíliának számít-e (nem jogilag, inkább szexuál pszichológiailag)?
ha húsz évvel fiatalabbak lennének inkább.
31/f
Hát, itt kifejezetten öregnek tűnik az arca amúgy.
De na, szerintem összeértek szálak. A hölgy szereti a cuki fiatal lányt játszani, az úr meg szereti a cuki fiatal lányokat. Nem tudom...ettől pedó lesz-e.
de jelenleg törvényt nem sértettek, és ennyi a lényeg, pláne h a házasságuk senkinek sem fáj.
Én is öltöztem már be kb ilyennek, de ott végzős középsulis, vagy új egyetemista lányka volt a szerepem, attól még párom se nem pedofil, és én sem vágyom rá hogy idősebb férfivel legyek.
A pasit max. 40-esnek? Latszik, hogy 50 felett van.
Az ok penz vagy zoldkartya.
nem,mert nem ugyanaz a műfaj,hogy valaki szereti a fiatal felnőtt női pinát meg az hogy gyerekkel szexel.
így nem számít pedofilnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!