Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez a férfi pedofil?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez a férfi pedofil?

Figyelt kérdés

[link]

Tudom, nem az én dolgom, meg stb. de érdekelne a háttérsztori.

Jogilag nem lehet az, mivel a csaj 26 éves (a pali 50es), de ha megnézitek a csaj inkább néz ki 12-14 évesnek és úgy is viselkdik. A férfi valószinüleg jómódú, míg a lány “csóró migráns”, akinek az anyja szintén jómódú, idősebb amerikai férfit választott miután a lányával odaköltözött virgnámból vagy honnan. Szóval a lány szempontjából egyértelmű a motiváció.

Érdekelne, hogy ez is pedofíliának számít-e (nem jogilag, inkább szexuál pszichológiailag)?

2018. febr. 25. 18:59
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
*Vietnámból akarotam írni...
2018. febr. 25. 18:59
 2/18 anonim ***** válasza:
29%
8 évesnek néz ki? Fejletlen gyereknek?
2018. febr. 25. 19:00
 3/18 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem nem néz ki kiskorúnak a hölgy, cseppet sem.
2018. febr. 25. 19:00
 4/18 anonim ***** válasza:
73%
Miért nem azt kérdezed, a csaj gerontofil-e?
2018. febr. 25. 19:01
 5/18 A kérdező kommentje:
Talán az esküvői ruha teszi, de ha belenéztek ebbe: [link] láthatjátok, hogy az egész imidzse erre épül.
2018. febr. 25. 19:03
 6/18 anonim ***** válasza:
50%

ha húsz évvel fiatalabbak lennének inkább.

31/f

2018. febr. 25. 19:04
 7/18 anonim ***** válasza:
75%

Hát, itt kifejezetten öregnek tűnik az arca amúgy.

De na, szerintem összeértek szálak. A hölgy szereti a cuki fiatal lányt játszani, az úr meg szereti a cuki fiatal lányokat. Nem tudom...ettől pedó lesz-e.

de jelenleg törvényt nem sértettek, és ennyi a lényeg, pláne h a házasságuk senkinek sem fáj.

Én is öltöztem már be kb ilyennek, de ott végzős középsulis, vagy új egyetemista lányka volt a szerepem, attól még párom se nem pedofil, és én sem vágyom rá hogy idősebb férfivel legyek.

2018. febr. 25. 19:05
 8/18 anonim ***** válasza:
93%
A csajt max harmincnak tippeltem volna, de a 26 is teljesen hihető. Látszik a mosoly ráncain hogy nem olyan fiatal már. A pasit meg max negyvenesnek. Én nem látok itt semmi kivetni valót.
2018. febr. 25. 19:06
 9/18 anonim ***** válasza:
47%

A pasit max. 40-esnek? Latszik, hogy 50 felett van.

Az ok penz vagy zoldkartya.

2018. febr. 25. 19:13
 10/18 anonim ***** válasza:
91%

nem,mert nem ugyanaz a műfaj,hogy valaki szereti a fiatal felnőtt női pinát meg az hogy gyerekkel szexel.

így nem számít pedofilnak.

2018. febr. 25. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!