Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez a férfi pedofil?
Tudom, nem az én dolgom, meg stb. de érdekelne a háttérsztori.
Jogilag nem lehet az, mivel a csaj 26 éves (a pali 50es), de ha megnézitek a csaj inkább néz ki 12-14 évesnek és úgy is viselkdik. A férfi valószinüleg jómódú, míg a lány “csóró migráns”, akinek az anyja szintén jómódú, idősebb amerikai férfit választott miután a lányával odaköltözött virgnámból vagy honnan. Szóval a lány szempontjából egyértelmű a motiváció.
Érdekelne, hogy ez is pedofíliának számít-e (nem jogilag, inkább szexuál pszichológiailag)?
Nem néztem meg a vidit, de miért lenne pedofil? Két felnőtt emberről van szó. Engem is mindig kislánynak néznek, pedig többgyermekes férjes asszony vagyok. Elhiheted, ettől még ugyanaz van a lábaim között mint annak, aki velem egyidős és 50 - nek néz ki. :D És fiatalabb sem leszek attól, hogy sokan 15 - nek néznek. :D Más egy tinivel kezdeni, mint egy tininek KINÉZŐVEL. Azért értékrendben és felfogásban megmutatkozik a kor.
Ilyen baromságot...
Szerintem semmi rossz nincs ebben, gondolom a csaj szeret szexnél is kislányos lenni, a pasinak meg ez bejõn.
Én is szívesen öltözök iskoláslánynak szexhez, pont ugyanúgy, ahogy elegánsan szexi nőnek. Van, aki meg kutyának öltözik. Semmi rossz nincs ebben, ettől senki sem lesz pedofil vagy akármi, ha pedig mégis az, inkább így élje ki, mint máshogy.
Ha minden pedofil így élné ki a vágyait, hogy keres egy csóringer 25 évest, és eljátszatja vele apuci pici lányát, akkor a világ sokkal jobb hely lenne.
Ez egy felnőtt nő, aki nagyon is tudja, hogy mit csinál, mit akar, és önszántából megy bele a kapcsolatba. Ha a szexet esetleg nem is élvezi, a papa által biztosított életszínvonalat viszont egész biztosan.
Win-win.
Akkor se látok kivetnivalót a szituációban, ha a papának tényleg pedofil hajlamai vannak. Talált egy elfogadható módot ennek megélésére, és kordában tudja tartani a hajlamait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!