Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg létezhet ilyen férfi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg létezhet ilyen férfi?

Figyelt kérdés

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..

Eddig folyamatosan kompromisszumokat kötöttem minden kapcsolatomban. Soha nem találkoztam olyannal, akivel egyezett volna akár minimálisan is az életfelfogásunk, életvitelünk.

Beletörődtem, hogy én vagyok "beteg", "nem normális" és ha létezik is hozzám való férfi, valószínűleg nem Magyarországon él.

2018. febr. 26. 15:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Léteznek, én is tudok egy ilyet:)
2018. febr. 26. 15:45
 2/3 anonim ***** válasza:
Létezik hát.. ha vegán vagy sok csoport van vegánoknak fb-on, vannak társkereső vegán események sőt van vegán társkereső oldal is. Ha nem erre gondoltál akkor mire?
2018. febr. 26. 15:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Miért ne létezne? Ismerősöm fia is hasonló. Pest közepében laktak. Diploma után, a kecskeméti tanyavilágba vett tanyát és körülbelül úgy él, mint ahogy leírtad.
2018. febr. 26. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!