Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyenlős vagyok a mellemre a barátom előtt! Mit tegyek?
én is hallottam már ilyenről, h melltartó fennmaradt, de egyszerűen nem értem meg... Nyilván az illető még nincs is kész a szexre, különben ez nem jelentene problémát.
Nem értem, miért megy könnyebben levenni a bugyit, mint a melltartót... Még ha egy idegennel is állnék szemben, ha muszáj lenne választani, előbb venném le a melltartómat, mint a bugyit.
Vagy az is marad nálatok fent és csak keres egy rést? Ez így nem szeretkezés, csak a csaj kínlódik és gyorsan berakják a cuccost és lezavarják... olyan kiábrándító.
Leegyszerűsítve olyan, mintha csak maga arról szólna az egész, hogy a farok betaláljon a helyére... mert hol itt a tested teljes odaadása? Mintha egy kényszer lenne az egész, hogy muszáj szexelni, de hogy oldjuk meg, hogy ne legyen kínos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!