Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagy baj, ha elég szégyenlős vagyok? Idővel majd elmúlik?
Nefélj velem is igyvan, de én a barátnőim előtt nem szégyenlősködök.. :D
Hiszen őkis lányok..:D
De viszont a barátom előt..háát.. most jelenleg nincs, de még a volt pasimnál se jutottunk el odáig..vagyis melltartóban látott:D
Azért vagy szégyenlős, mert nem vagy elégedett magaddal.
Persze most azt mondod magadban, hogy - De! Én elégedett vagyok magammal!Teljesen! Ez hülyeség, hogy nem!
Hidd el nekem, hogy nem! És tudod miért állítom ezt ilyen magabiztosan? Mert akkor nem lennél szégyenlős.
A szégyenlősség, a magunkal való elégedettlenség kimutatása, megnyilvánulása.
Úgy érzed ez csak szöveg? Ez nem megoldás?
Kérlek menj oda egy nagy tükörhöz, és nézd meg magad meztelenül. Nézd meg minden porcikádat.Forogj és pózólj nyugodtan. Most megmondom neked, hogy az első 1-2 percben szégyelni fogod magad, saját magad előtt.
Tedd meg ezt olyan gyakran, amilyen gyakran lehetőséged van. Nem adok 1 hónapot, és feleannyira nem leszel szégyenlős mint most.
Amint elfogadsz mindent magadon, már nem is leszel szégyenlős többé.
Én is átmentem ezen. Mindig beöltöztem. Nyáron a karom barna volt, a testem fehér. A strandra 6 évig nem jártam.
Tapasztalatból mondom mindezt neked.
De kérlek téged, sőt könyörgök, hogy ne hidd el nekem!
Próbáld ki!
Sok sikert neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!