Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan exed akivel a szakítás után is jó a kapcsolatod?
Csak olyan van.
Miért lett vége?
Az egyiknél már nem szerettem, a második ejtett, mert csak a második nő voltam, akivel lefeküdt, a harmadik, negyedik untatott és úgy éreztem megfojtanak, az ötödik megbízhatatlan volt.
Mind jóember, jófejek, szórakoztatóak, számíthatok rájuk és viszont. Együtt lógni egyikkel sem szoktam, nagyritkán találkozunk(évi 1), akit a legjobban kedvelek, azzal hetente párszor dumálok, de vele sem találkozok évente 3nál többször.
Van. (vannak)
Mert mások voltak a számításaink.
- Ő gyereket szeretett volna, én nem.. (21 éves voltam)
- Elmúlt a szerelem, de haverok maradtunk.
Van. 3 komoly kapcsolatom volt eddig és mind a 3 sráccal szoktam néha beszélni.
Az első megcsalt elég sokszor, de ezt meg tudtuk beszélni. Akkor nagyon rosszul esett, de már nem érdekel.
A második szintén kikacsingatott és le is bukott. Igazából a drogok miatt szakítottam.
A harmadik pedig nem érezte késznek magát a komoly kapcsolatra, pedig el is jegyzett.
30/N
Igen, több is akad. Kettejükkel pár havonta találkozunk, és minden héten váltunk pár szót. Velük szorosabb maradt a kapcsolat, baráti értelemben. Vannak még, akikkel néha napján beszélünk, kivel mi van, de nem rendszeresen, és maximum véletlenül futunk össze.
Az egyikükkel azért szakítottunk, mert ő már nem szeretett. Én még sokáig rajongtam érte, de mikor végre elmúlt a rózsaszín köd, rájöttem, hogy jobb így. Jó ember, meg minden, de párom minden téren túltesz rajta, és mellette már tudom, mennyi minden hiányzott abból a kapcsolatból.
Másik exemmel borzasztóan rossz hatással voltunk egymásra. Plusz szerelmes se voltam igazán.
Mindketten szeretetre méltó emberek, és szerencsére mindkettő boldog kapcsolatban él, egyikük ősszel még is házasodik :) Emberként továbbra is szeretem őket, de párként nem illettünk össze, és mindannyian boldogabbak vagyunk azzal, akivel együtt vagyunk.
Igen, van(nak) ilyen ember(ek)
Az egyikkel szimplán megromlott a viszonyunk, és nem tudtuk már megmenteni, a másikkal meg az idő előrehaladtával nőttek az elvárások, túl komolyan gondoltunk mindent. Mindkét emberrel jóban vagyok, elég gyakran beszélünk. Utóbbival eljárok bulizni néhanapján amikor ráér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!