Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet e boldog egy nő ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet e boldog egy nő ha tudatosan a pénzéért van együtt egy férfival?

Figyelt kérdés

Ha a nő nem beszéli be magának, hogy érzelmek is vannak, viszont azokat imitálja a férfi kedvéért.

Tehát ilyen esetben lehet e boldog egy nő?

2018. febr. 26. 18:08
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
Nem, ez önfeladás.
2018. febr. 26. 18:09
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet. A világ nagy részében nem a "szerelem" hajszolása hozza/tartja össze a párokat. De ott is igyekeznek megtalálni saját boldogságukat.
2018. febr. 26. 18:13
 3/7 anonim ***** válasza:
Lehet, van aki a pénzbe szerelmes. A pénztől lesz boldog.
2018. febr. 26. 18:21
 4/7 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne boldog egy prostituált?
2018. febr. 26. 18:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha nem undorodik a férfitől és nincs befogva házimunkára stb, akkor lehet boldog. Belegondolva, ha néha szexelnem kellene egy semleges emberrel, mellette meg azt csinálok, amit akarok és anyagilag is jól vagyok, akkor az azért nem olyan rossz. Megvoltam 5-6 évig kapcsolat nélkül is úgy, hogy rá sem néztem kb senkire, még hűséges is tudnék lenni. :D
2018. febr. 26. 18:34
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem: Boldog lehet. Szerelmes viszont nem.

Anyagi javak <> Érzelmi kielégülés

Nem vagyunk egyformák. Ha valakinek ez jó akkor csinálja csak..

2018. febr. 26. 18:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Elnézést a #4-es válaszért. Már bánom.
2018. febr. 26. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!