Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Amióta együtt vagyunk húzódik a szakítás és az hamarosan 2 év. Nem vagyok boldog vele
Eleinte nagyon sokszor megbántott a párom, olyanokat tett, amiket nem kellett volna megbocsátanom, de szerettem. Nagyjából fél éve mentünk szét pár hétre és az nekem jó volt, de aztán visszakönyörögte magát. Azóta próbálom kitenni, de nagyon igyekszik, érzi, hogy kételkedem. Nekem ez így tényleg nem jó, a romantikus filmeken már azért sírok, mert remélem, hogy egyszer én is leszek szerelmes. Egyszerűen képtelen vagyok kimondani, hogy vége. Emberileg szeretem és nem akarom, hogy sérüljön, egyáltalán nem akarom bántani
22L
2 éve szenvedsz egy olyan ember mellett, akibe nem vagy szerelmes. 22 éves vagy, meddig akarod még húzni a saját időd, na meg az övét?
Ha könyörög, ellenálsz, szívtelen jégkirálynő leszel a szemében, de ez van, nem lehetsz valakivel szánalomból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!