Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kevés együttléttel működhet jól egy kapcsolat?
Szeretem a párom és szeretek vele szexelni, de nincsenek nagy igényeim. Havi 3-4 együttlét nekem bőven elég (persze akkor az nagyon jó, tehát inkább kevés minőségi szexre van igényem).
Mással soha nem voltam és nem is akarok lenni, egyszerűen nekem nem ekörül forog a világ. Akár szex nelkül is folytatnám a kapcsolatot, mert minden más nekem jobban számít.
A kérdés csak az, hogy ezt egy férfi meddig tolerálja? A páromnak sem sokkal nagyobbak az igényei, vagyis ezt látom. Félek, hogy csak nem meri kimutatni, mert tudja hogy úgyis elutasítom. Vélemények?
Most nincs rendben velem valami vagy csak szimplán ilyen vagyok?
Igen, igazad van. A téma fel van fújva. Annak akinek elég havi 2-3 szex annak tényleg igy néz ki a dolog.
Ha egyikőtöknek sem annyira fontos a szex akkor nagyon jól ellesztek.
Működhet. Mi sem vagyunk nagy igényűek, ehhez hozátesz még a 4 műszak, tanfolyam és 2 kicsi gyerek megléte is, ìgy havi 1-2 alkalom van.
(Nálunk ez 5 éve megy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!