Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! A rocker pasik vonzóak?
Az ápolt normálisakra gondolok! Ha igen miért?
Van különbség körtük, és az átlag között?
F
S miért kell kinőni?
S mit kell kinőni?
Értelek Titeket!
Szerintetek kell kinőni vagy azért mert nem mutatsz jól hosszu hajjal?
S Rákóczi?, Hunyadiak? S sorolhatnám.
Vagy mert a modern ember egy kaptafa?
Vagy annak kell legyen?
Ezek kérdések csupán nekem, mert érdekel...
Nem kinőni kell, hanem ahogy előttem is írták, egy férfi...egy férfi, és ezt jól értsd, tudja hogy mikor minek hol van a helye, és ideje, és az életben mi fontos.
Aki sajnos nem nő fel(nem, nem kinövi ezeket a dolgokat) annak hiába magyarázhatjuk.
Én 23 éves vagyok, egy apró termetű nővérke, hófehér porcelán bőr, vékony kis hang, bájos tekintet, de meg nem mondaná senki, hogy erős metál zenét hallgatok munkába menet. De amikor felveszem a fehér ruhát, akkor igenis felelősség-teljes egyén vagyok. Bulikba meg fél évente az erezdeleahajam megy.
Párom skinhead, igazi nagy jobboldali, mégis a BME-t végigszenvedte, és tudja hogy mint férfi, hogy kell viselkednie kulturáltan egy munkahelyen.
Ez nem a birkanyáj effektus, hanem belátod, hogy egy életed van, dolgozni kell, és lehet ...naaagy rockerként, 45 évesen is hetente bulikba járni, de abból a gyereked nem megy egyetemre, és majd mire 60 leszel, és még mindig albérletbe laksz, belátod, hogy a haverok, akik tartották a hajad, beza nem vesznek a feneked alá kényelmes lakást.
Nekem vonzó, ha igényes magára az illető :)
29/N
Teljesen igazad van!
Akkor lehet rosszul s félreérthetően fogalmaztam!
Egyfajta megjelenésre gondoltam amiből a vita kerekedett!
Viszont miért zárja ki ha az ember megjelenése( hosszú haj s egyéb jegyek)
, hogy értelmes legyen!
Jártam én is iskolába, nem vagyok tinédzser s nem iszom alkoholt...
Akkor? Nem vagyok komoly?
Dolgozom mint más, sőt iskolába is járok jelenleg...
Akkor?
Hol velem a baj? Ezen a téren)))?
Akkor hogy ha megértetted akkor én is úgy válaszolok : ha igényes, tiszta a haja, rendes ruhákba jár, nincs semmi baj az égadta világon :D
Spec nekem a hosszú haj kizáró, de én a kopaszra szavazom, de ez csak és kizárólag enyéni dolog.
Semmivel nem kevesebb vagy több másoknál, ha nem csapongásról szól az élete..de én azért úgy vélem: hogy aki tudja ezt mind, amiről beszélek, nem is nevezi magát rockernek, mert ezt a fajta beskatulyázást gyerekesnek tartja és tök fölöslegesnek, mert úgy hiszi, hogy ezt csak a tizenévesek önkeresési útjaik során veszik fel mint elnevezést..aztán rájönnek hogy fölös a különcködést játszani, mert ettől lesznek totál átlagosak :D .
Köszönöm!
Azért tettem fel a kérdést úgy, hogy rocker, mert mindenki érti!
Én nem nevezem ìgy magam! Egy külső megitélésre gondoltam, csak ìgy az " átlag ember" számára érthető mit akartam volna kifejezni.
Az ápoltság fontos!
S nem egy fogatlan alkoholistára gondoltam, csak egy megjelenést akartam egy szóval mehatározni!
Párom rockernek néz ki, hosszú haja van, acélbetétes bakancs, stb. De a személyisége egy normális, értelmes, felnőtt, érett, intelligens, stb. férfié. Néha iszik barátokkal, kollégákkal, de nem minden hétvégén, mondjuk 1-2 havonta egy péntek este beülnek / beülünk valahová. Rock zene mellett amúgy sok mást is hallgat, de a fő kedvence a rock / metál.
A közterületen bandázó, igénytelen, hányadék rockerektől, akik még a boroskólát tolják a legolcsóbb borból és összeokádják az egész utcát, azoktól undorodom. Ezt a szintet tényleg illik kinőni úgy 17 éves kor környékén...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!