Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! A rocker pasik vonzóak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! A rocker pasik vonzóak?

Figyelt kérdés

Az ápolt normálisakra gondolok! Ha igen miért?

Van különbség körtük, és az átlag között?

F

2018. febr. 25. 15:04
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
0%
Rockere válgatja. ;) Shagrathot pl.nem zavarnám ki az ágyamból. De pl. Nattefrostot kihagynám.
2018. febr. 25. 15:09
 2/25 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem gyerekes dolog rockerként kategorizálnod magad. Utoljára 16 évesen találkoztam ilyennel a korosztályomban.

Én minden zenei stílusra nyitott vagyok, nagyon szeretem a zenét és jó lenne, ha a pasimmal ugyanúgy el tudnék menni egy Rihanna, Ennio Morricone vagy Metallica koncertre és mindketten ugyanúgy jól éreznénk magunkat.

2018. febr. 25. 15:12
 3/25 anonim ***** válasza:
34%
Attól, hogy valaki rocker még nem feltétlenül kell hosszú hajat meg bandás pólót hordania, tehát akár egy rocker is lehet vonzó.
2018. febr. 25. 15:12
 4/25 anonim ***** válasza:
87%
:) ismerek több "rocker" pasit, akit szívesen megismertem volna közelebbről
2018. febr. 25. 15:17
 5/25 anonim ***** válasza:
51%

Nem, hiába én is ezt hallgatok, meg párom is,én a teljesen átlagos öltözködést várom el egy férfitől. A legjobb barátnőm férje is rocker, de szerintem neki jól áll, barátnőm totál átlag anyuka külsejű. De én nem tudnám elképzelni a páromat, ahogy a jövőben mint Dr-i címmel rendelkező mérnök úr, egy tárgyalásra kecskeszakállal menne, úgy alapból az egész stílus kizárja az efféle életstílust. Barátnőm párja meg hát szakács, ott meg mindegy hogy milyen ruhába és stílussal megy az ember dolgozni egy kifőzdébe.

Tudom felszínesen hangzik, de aki kicsit belegondol...az látja hogy van értelme. tehát, az, aki rockot vagy metált hallgat, tud attól a korának és munkájának megfelelően kinézni, mert elsősorban férfi, aztán dolgozó ember, aztán jön sorba a többi ...

2018. febr. 25. 15:19
 6/25 anonim ***** válasza:
0%

Számomra egyáltalán nem.

Annyira messze áll tőlem ez a stílus, hogy nem hinném, hogy egy rocker pasival szót értenék. Nem is tetszenek a hosszú hajú, feketébe járó bakancsos férfiak.

2018. febr. 25. 15:39
 7/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Ami a kérdésre szólt!

Tudom sokan szeretik de nem látszik rajtuk nem úgy öltöznek!

Ezt elfogadom!

Bár nem erre voltam kìváncsi, s nem arra ez mennyire gyerekes! Mindenkinek más a fontos s a gyerekes!!! S amit belénk nevelnek az jó?

Ezt várja el a társadalom?

Azt mobják meg nekünk, hogy.... lehet fel kéne tenni a kérdést ahogy a gyerek is dolgokra:"MIÉRT"? ...

2018. febr. 25. 15:52
 8/25 anonim ***** válasza:
34%

Kedves kérdező, totál igazad van. Minden egyes szavaddal jogos dolgokat mondasz. De elárulom, a nagyon rocker-meg különcködő gondolkodású pasikkal ez a fő bajunk, nőknek. Egy bizonyos kor felett, fel kell nőni, és abba hagyni ezt a nagy elmélkedést, és felnőttként viselkedni. Ezt pedig mi nők elvárjuk egy férfitől, hogy legyen ambiciózus, és tettre kész.

Ez a """baj""" a rocker-férfiakkal, akik még 45 évesen is a 18 éves énjükben élnek. Sajnos nem egy erős, családfő képei, hanem csak egy érdekes dolgokon elmélkedő,m de az életben sok mindent el nem érősuhancé.

ott van barátnőm férje, aki lassan 40, 2 hetente koncertre jár, 20 éve szakács, és teljesen komolytalan, csak a buli, a gyerekéhez nem tud sehogy sem állni mint felnőtt férfi, 20 éve ugyanannyit keres, a neje meg már beért nő, és ő rendezi a komoly ügyeket...

2018. febr. 25. 16:04
 9/25 anonim ***** válasza:
41%

8as tökéletesen leírta.

Az én szememben is olyan dolog ez a rocker kérdés, hogy egy bizonyos kor után ki kell nőni. Olyan 20 évesen :D

De maximum 30, addigra egy férfi már komoly dolgokon akarjon gondolkozni, család, saját ház, jó munkahely.

2018. febr. 25. 16:07
 10/25 anonim ***** válasza:
73%
#9 a rockerséget nem lehet kinőni. Aki kinövi, sosem volt az igazán. Az elmélkedés és a gyakorlatiasság nem zárják ki egymást. Csak tudni kell mindennek a helyét és idejét.
2018. febr. 25. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!