Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ha nektek tetszik egy férfi, de a férfi ezt nem veszi észre, vagy úgy tesz, mintha nem venné észre, hajlandóak vagytok kezdeményezni, tudtára adni, elhívni randira vagy valami?
Én ha szimpatikusnak találok valakit legyen az nő vagy férfi odamegyek hozzá beszélgetni és keresem a társaságát. Én ezt még nem tartom kezdeményezésnek de sokan már oda sorolják.
Az biztos hogy én nem hívom randira. Viszont ha kedvelem a társaságát valószínűleg keresek közös programot baráti jelleggel és az esetleges ösztönös reakcióimat nem nyomom el. (Ölelés, mosoly, viszont látás öröme stb.) De hogy ebből valami több legyen az már nem rajtam múlik.
Szóval néző pont kérdése hogy mi a kezdeményezés. Mindenesetre ha az együtt töltött idő dacára se lép az illető elfogadom és marad barát.
Aha, szóval ha egy férfi elköveti azt a főbenjáró bűnt, hogy merészel érző lénynek lenni, és esetleg a múltbeli csalódások miatt nincs az egekben az önbizalma, akkor ezért mégsem férfi.
Ha nem néz ki jól, de nyomul, akkor el lesz hajtva, sokszor csúnyán. Ha nem nyomul, akkor meg puhatöcs.
Jó, igaz, ha nem néz ki jól, akkor meg úgysem tetszik senkinek, senki sem fogja várni, hogy lépjen.
Amúgy mik azok a félreérthetetlen jelek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!