Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nemi erőszaknak minősül?
De el tudod képzelni ezt a rendőrségi jegyzőkönyvben, mint szexuális erőszak feljelentést?? 😀
Hát már a rendőr is körberöhögne, hogy jaj a barátom ki akarta rakni a cuccaim a sját albérletemből, majd felajánlotta, hogy ha kicsit odatartom a pi.sámat,akkor minden rendben lesz! Erre én odatartottam a pi sám, és még élveztem is! 😂
"Nem mondom, hogy nincsenek bajok velem, de így érzem.. és ha legalább fizikailag közeledik egy picit kevésbé érzem magam szar embernek..."
Veled csak baj van, és nem is kevés.Önbecsülés nulla.Kezeltesd magad, mert később ebből még több problémád lesz.
Ez nem erőszak. Belementél a dologban (és élvezted is), az hogy a végén nem tetszett neked a hozzáállása, az a te bajod! Legközelebb nem kell egy ilyen emberrel összefeküdni!
De sok ostoba ember van a világon.
Neked nagyon súlyos önértékelési problémáid vannak. Te az egyik legjobb áldozat vagy egy bántalmazó kapcsolathoz. Már hogy a bánatba rakhatna ki a saját bérleményedből? Na és ha fizikailag erősebb akkor mi van? Üssön csak meg, le is csukják érte.
De te vagy az a nő aki később szomorúan fogja mesélni hogy a párja bizony rendszeresen megveri ha pl nem ízlik neki annyira az étel, vagy ha egy férfival beszélgetett. "Megvert, de hát igaza volt, legközelebb jobban figyelek" Vagy: Szerelmesen mondod: "Igaz hogy mindig ver, de utána bocsánatot kér, vagyis tudom hogy szeret❤"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!