Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nemi erőszaknak minősül?
Nem szórakozol rendőrséggel, de azért azon pörögsz, hogy most megerőszakoltak-e??
Szedd már össze magad, b+! Hogy lehet valaki ennyire nyomorék?
Te állásból vagy olyan hülye mint más nekifutásból....
1. Én és a párom között meg 50 kg különbség van, de ha kiakarna rakni, akkor sem félnék tőle, nem hagynám magam.
2. Egy ütésébe kerül és feljelenteném, el is vinnék a rendőrök
3. Kirak, felhívod a rendőröket. Mivel a neveden van a lakás, ezért a párod nem tehet semmit se.
4. Ha vagy ilyen barom, h még ezekután is együtt vagy vele, akkor megérdemled a sorsodat, remélem annyira elkalapál, h a következő kérdésed az lesz, h "Hogy állítsam el az orrom vérzését, mivel a párom megütött?". Megérdemled a sorsodat. Remélem gyereket nem terveztek!
27.
Olvasd már el, a kérdező élvezte is... Aki nem élvezi ezt, az bele sem megy!
"Egy bérbeadó közli a bérlővel, hogy azonnali hatállyal felmondja a bérleti szerződést, másnap el kell költöznie a bérleményből. A bérlő kiszolgáltatott helyzetben, télvíz idején nem biztos, hogy hirtelen tud számára megfelelő lakást keresni. Ezt felismerve és kihasználva a bérbeadó azt is közli a bérlővel: nem mondom fel a bérleti szerződést, ha szexuálisan kielégítesz. Ez egy fenyegetettségi helyzet, a bérlő fenyegetve érzi magát, fél attól, hogy ellenállása esetén ki kell költöznie, hol tud egyik naptól a másikra bérleményt találni, hol tudja elhelyezi a személyes dolgait és így tovább. Ez az akaratot hajlító, úgynevezett nem kvalifikált fenyegetés."
Tessék, kimásoltam a lustáknak. Ami veled történt, az szexuális kényszerítés. Az nem menti fel a másikat, hogy neked fizikális élvezetet okozott, az a kevésbé fontos.
Persze van még egy rakás tényező, amiből akár ki is derülhet, hogy kölcsönös beleegyezésen alapult a dolog teljesen korrekten, vagy akár az is, hogy féltél, hogy erőszakkal dob ki, és akkor súlyosabb a helyzet, de, ha feljelentést akarnál tenni, szerintem szexuális kényszerítéssel lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!