Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ex ismerősével összejönni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ex ismerősével összejönni?

Figyelt kérdés
Exemnek van egy "barátja" igazából nem járnak össze csak azonos a hobbijuk és abból kifolyólag beszélgetnek és találkoznak néha. De nem tudom ez mennyire számít barátságnak. Már évek óta megvannak így együtt, még én is voltam a srácnál. Igaz a sráccal már egy ideje nem találkoztam személyesen de neten egész jól megértjük egymást. Szimpatizálunk. Amit éreztem élőben is de nem volt szabad meg nem is akartam. Most ha úgy alakulna, az nagyon gáz lenne?
2018. febr. 21. 20:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Attól is függ, hogy milyen kapcsolatban vagy az ex barátoddal.

Én nem jönnek össze vele, nem biztos, hogy jól sülne el.

2018. febr. 21. 20:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Én is hanyagolnám. Ha évek óta így vannak, akkor ez valamilyen szinten barátság, nem csak egy ismerősi viszony. Netes csevegések miatt meg nem vonnám le azt, hogy annyira össze is passzolnánk párként, ez még egy ok ellene. Milyen idősek vagytok amúgy?
2018. febr. 21. 21:21
 3/4 anonim ***** válasza:
NEM GÁZ! Én elszalasztottam egy szuper fiút így a hülye exem miatt,aki egy zacskó kutyaszart se érdemelt volna tőlem. A mai napig benne van a fejemben,hogy mi lett volna,ha...szar érzés. Nehogy már az exed miatt mondj le egy szerelemről,főleg hogy nincsenek is annyira jóban.
2018. febr. 21. 22:25
 4/4 A kérdező kommentje:

20-25 évesek vagyunk.

Többször találkoztunk már (hármasban) és igazából feltűnt nekem már akkor is, hogy máshogy néz rám meg tett is megjegyzéseket csak elpoénkodtuk mindig meg jött a "nem úgy értettem" szöveg, nem is akartam komolyan venni. Most meg nem tudom mi lenne a helyes...

2018. febr. 21. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!