Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes összejönni olyannal, akivel nem nagyon egyezik az érdeklődési körünk?
Figyelt kérdés
Más hobbi stb.2017. dec. 26. 22:00
2/6 anonim válasza:
Ez legyen a legnagyobb problémátok, hogy más szerettek csinálni szabadidőtökben.
A stb-n nem tudom mit értesz, de amíg az élet dolgaiban hasonlóan gondolkodtok, addig ezek nem problémák. Szerintem.
3/6 anonim válasza:
Ha semmi kozos nincs bennetek, akkor nincs ertelme. Egy ido utan hianyozni fog, hogy hobbirol vagy barmi masrol tudjatok beszelgetni.
4/6 anonim válasza:
Legalább akkor tudtok egymásnak mesélni. :) Tudtok egymásnak érdekes dolgokat mondani. :) Ha egyezne, akkor nem lenne ilyen egyszerű.
5/6 anonim válasza:
A közös hobbi hiánya nem gond, de ha teljesen más dolgok érdekelnek benneteket, nincs közös témátok amiről beszélgethetnétek, az már igen.
6/6 anonim válasza:
Az a kérdés, hogy maga a habitus is különbözik e.
Pl ha az egyik úszni szeret, a másik meg kirándulni, az mindkét esetben egy aktív, sportos program, lehet csiszolódni.
Viszont ha az egyik mondjuk hajnali koncertekre jár, a másik meg könyvmoly otthon, akkor ott nehezen lehet közös nevezőt találni, az egyiket az aktív, kimozdulós program fogja fárasztani, a másikat pedig az otthon ülős untatni.
Én szeretem, ha vannak eltérő hobbik, amiket meg tudok mutatni a páromnak és viszont, de az már nem jó, ha habitusban térünk el nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!