Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Munkatársam hajt rám - tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Munkatársam hajt rám - tetszik, és jól elszórakozunk, de tudom, hogy nem működne. Melyik jobb - összejönni vele, vagy előre megbeszélni?

Figyelt kérdés

Nincs barátnőm, és tetszik a csaj, mert aranyos, és jól elvagyunk - viszont kedves, barátságos, és jólelkű, ami unalmas (nekem mindig a báránybőrbe bújt farkasok jöttek be).

Szóval egyfelől összejönnék vele, csak nem akarom megbántani, mert tudom, hogy nem működne.

Hogy beszéljem meg vele? - Laza kapcsolat, barátság extrákkal, nyitott kapcsolat? Nagyon tahó lennék, ha előhoznám?

2017. okt. 2. 20:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen pasik írják ki a "miért nem jön össze egy csajjal se semmi?" típusú kérdéseket? Pont az ilyen csajszik után kéne kapkodni. De ha neked az idegbeteg rosszindulatú p.csa kell, akkor viszont hagyd békén ezt a szegény lányt, mert sokkal jobbat érdemel.
2017. okt. 2. 20:41
 2/13 anonim ***** válasza:
Ezeket a helyzeteket én sem tudom kezelni. Én nem reagálok ezekre általában, de lehet ezzel nem teszek egyikünkkel sem jót, lehet tisztább lenne belemenni és aztán rájönni, hogy mégsem. Kíváncsi vagyok én is, főleg a női válaszokra.
2017. okt. 2. 20:42
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha előre eldöntötted hogy nem működne, akkor inkább maradjatok barátok. Ne hülyítsd feleslegesen, nincs értelme később megbántani.
2017. okt. 2. 20:45
 4/13 anonim ***** válasza:
Hagyd őt békén.
2017. okt. 2. 20:45
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Elkezdi, a jólelkű az unalmas XDDDDD Akkor kívánom neked, hogy b*sszanak át rendesen...
2017. okt. 2. 20:47
 6/13 anonim ***** válasza:

Nem lennél tahó, hidd el, annál aki nem kedves, barátságos és jólelkű, hanem külsőségekre menő, szexorientált picccsa!

Hát haver mondd csak el :D legalább szegény csaj jól kiismerne,meismerné ezt az énedet is...

De kitudja lehet ő is hozzád hasonlóan gondolkodik, és egymásra talátok;D

Honnan tudod olyan biztosan hogy nem báránybőrbe bújt farkas? Lehet az csak eddig leplezte, még nem mutatta ki a foga fehérét.

2017. okt. 2. 21:24
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
Annyira fogadnék, hogy ezek az utóbbi válaszok vagy olyanoktól jönnek, akiknek nem nagyon van párkapcsolati tapasztalat, vagy régen házasoktól, akik sacc a baráttal élnek. Máskülönben érthetetlen, hogy valakinek ennyire nincs fogalma róla, hogy a férfi nő vonzalom az nem ilyen, hogy barátságos vagy ezért vonzódom hozzád. Ennyire erővel mindenki vonzódna az emberek nagy százalékához. De ez nincs így. Aki ténylegesen benne van ebben az ismerkedésben annak tudni kell. Egyszerűen nem mindenkitől ugrik meg az ember pulzusa. Semmi baj nincs azzal amit a kérdező ír. Sőt azt is leírja, hogy nem akarja megbántani a lányt. Egyszerűen az a helyzet, hogy lehet a lánynak tetszene egy lazább valami is, csak ezt rohadt nehéz kideríteni. Pláne, ha munkatárs az illető, akivel találkozni kell akkor is, ha nem jön ki jól.
2017. okt. 2. 22:22
 8/13 anonim ***** válasza:
Hagyd békén szerencsétlent, kezdj inkább a magad fajtával.
2017. okt. 3. 01:32
 9/13 anonim ***** válasza:
Küldd át az elérhetőségét nekem!
2017. okt. 3. 11:56
 10/13 A kérdező kommentje:

A jólelkűt úgy értem, hogy olyan mint az iskolában azok az eminens jótanuló kislányok, akik soha semmi rosszat nem csináltak - mindenki ismer ilyet, nem unalmasak?

Amellett én úgy intézem a dolgaimat, hogy mindenkinek hazudok (ergo manipulálom az embereket a saját érdekeimben), és alapvetően nem is érzem, hogy ezzel baj lenne, mert kiválóan csinálom - viszont párkapcsolatban, olyannak akit szeretek, vagy aki szeret, nem csinálnám, ez nekem már nem fér bele.

2017. okt. 3. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!