Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek melyik kor női divatja, illetve nőideálja tetszik legjobban? Azokkal összehasonlítva, a mai nőkben mi a jobb, illetve mi hiányzik?
Én például a 20-sa, 30-as, 50-60-as években még nem éltem, de azért van elképzelésem, hogyan nézett ki és hogy viselkedhetett a nők többsége.Nekem az valahogy szimpatikusabbnak, nőiesebbnek tűnt.De már pl a70-es években mikor némi "hippis" vonás kezdett feltűnni, egyre jobban elterjedt nők körében is a dohányzás és "hányaveti stílus", nos, az már szerintem kevésbé vonzó.Ami meg manapság van, még kiábrándítóbb sok esetben, mintha elveszett volna az, amit stílusnak neveznek.Az valamikor az 50-es években is még megvolt (persze nem feltétlen Magyarországon).Nos, a kérdésem valahogy így értendő.
Én nő vagyok, érdekelne, a férfiak hogyan látják ezt a viselkedés, öltözködés, stílus kérdést ...
Öltözködésben nagyon sok régebbi stílus tetszik. Pl. 50-es évek.
Viselkedésben én nem érzek ilyen különbséget.
Régen szó szerint viselkedni kellett a nőknek, mert nem lehetettek függetlenek, a férjük irányított. Én ezt nem tartom jónak.
Dohányzás, hányaveti stílus és a hippik??? Ez nem jön össze. A nők mindig is dohányoztak, ebben kivételen egyenjogúság volt :)
Rossz stílusú nő meg minden korban van. Ma is vannak butuska, ordenáré nők. És vannak értelmes, visszafogottak is. És vannak kifejezetten elegánsak is.
A hippik meg egyébként pont hogy végtelenül kedvesek, türelmesek és szeretetteljesek voltak, nem hányavetiek.
Jól látod, kérdező. A mai lányoknak tökük nőtt.
56F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!