Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Munkatársam hajt rám - tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Munkatársam hajt rám - tetszik, és jól elszórakozunk, de tudom, hogy nem működne. Melyik jobb - összejönni vele, vagy előre megbeszélni?

Figyelt kérdés

Nincs barátnőm, és tetszik a csaj, mert aranyos, és jól elvagyunk - viszont kedves, barátságos, és jólelkű, ami unalmas (nekem mindig a báránybőrbe bújt farkasok jöttek be).

Szóval egyfelől összejönnék vele, csak nem akarom megbántani, mert tudom, hogy nem működne.

Hogy beszéljem meg vele? - Laza kapcsolat, barátság extrákkal, nyitott kapcsolat? Nagyon tahó lennék, ha előhoznám?

2017. okt. 2. 20:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A rendes emberek nem unalmasak, mindenki ilyen társra vágyik. A csalfa lotyó stílus csak egy-két deviáns embernek jön be.

A másik téma: "Amellett én úgy intézem a dolgaimat, hogy mindenkinek hazudok (ergo manipulálom az embereket a saját érdekeimben), és alapvetően nem is érzem, hogy ezzel baj lenne, mert kiválóan csinálom "

Én az ilyen embereket csak jellemtelen és gerintelen tuskónak tartom, mivel egyenes vagyok és őszinte és ezt másoktól is elvárom.

2017. okt. 4. 10:39
 12/13 A kérdező kommentje:

"A rendes emberek nem unalmasak, mindenki ilyen társra vágyik." - Nem a nemi életre gondoltam, hanem a hétköznapokra (közlekedési rugalmasság, vagy enni egy pogácsát a nagyáruházban, belógni egy koncertre, ilyesmi), és ilyen téren unalmasak, mert nincsenek benne a mókában.

Az, hogy mindenkinek hazudok, és manipulálom az embereket, nekem amolyan játék, és nem mellesleg a munkám, az üzlet része - a legviccesebb benne, hogy legtöbb esetben ez mindenkinek jó, valahogy megnyugtatja az embereket :)

2017. okt. 5. 14:31
 13/13 A kérdező kommentje:

Emellett olyannak szeretek hazudni, aki egyenrangú fél, de a páromnak amúgy sem hazudnék - szerintem elég morbid dolog olyannak hazudni, akit szeretsz, és bízik benned (amúgy meg értelme sincs).

Jelen esetben is vagy összejövök a csajjal (holott TUDOM, hogy hosszabb távon nem működne - ez már hazugság? Elvégre nem ígérek semmit).

Vagy előre megbeszélem vele (amit talán még rosszabbul fogad - mármint belegondolva a végeredmény szempontjából), mert ugye vagy most tahó vagyok, vagy játszom vele, aztán sajnálkozok, és utóbbi esetben még ő is sajnálna...

Mondtam, jól csinálom :)

2017. okt. 5. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!