Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig az ilyen nőknek jön be az élet?
Azoknak, akik csak a pénzre mennek, lehúznak másokat, haszonból mennek férjhez.
Ismerek ilyet, nem is egyet. Megvan mindenük, nem dolgoznak, kapják havonta a 100-200 ezret ruhára, a háztartást elvégzi más, elvárva semmilyen téren semmi nincs tőlük, és kívülálló szemmel tökéletes a házasságuk is.
Nem plázacicák, az egyik lány teljesen átlagos külsőre: Nem edz, nem sminkel, hétköznapi stílusban, csak épp nagyon drágán öltözik.
Nyílt titok ezekben a kacsolatokban, hogy egyedül a férj szerelmes, asszonyka lép, ha jön egy gazdagabb.
Fiatal, gazdag és jóképű férfiakkal vannak együtt.
Aki meg egy éleetn át dolgozik, tanul, annak valahogy nem jön be. Se a párkapcsolat, se az anyagiak nincsenek a toppon nálam se, holott sose hajtottam a pénzre, és sosem vártam el többet, mint amennyit nyújtani tudok.
Most már nem értem mi a probléma. Ha nem lenne erre lehetőségük akkor jobban aludnál ?
Vagy keress te is egy ilyen pasit és szerezd meg ha tudod.
#26 Húh, ilyen nagy ismerettséged van, ennyi embert ismersz közelrõl? milliót, wow.
A legtöbb nõi ismerõsömnek túlsúlyban rendes állása van, nem arra vágynak, hogy föltétlenül gazdag pasijuk legyen, aki vagyon tárgyakkal halmozza el õket. Tehát az általános gondolkoodásban az emberek nem ezekhez a sekélyes kapcsolatokhoz társítják azt, hogy “bejött az èlet”. Már azért is nevetséges az egész, mert amit leírtál az csak anyagilag van a toppon, de sajnállak téged, ha egy jól mūködõ párkapcsolatot így képzelsz el.
Nem az zavar, hogy nekik mi van, hanem hogy nekem semmim nincs. Attól, hogy nekik nem lesz, még nekem sem.
Nem szeretnék ilyen pasit, nem ez az életcélom.
#30 Ne haragudj, de annyira nevetségesen értelmetlen ezen kattogni. Pont annyi értelme van, mintha azok kattognék, hogy az erkölcstelen bankrablóknak, tolvajoknak, pénz sikkasztó emberekben bejött az élet, és fényezném magam azon, hogy én erkölcsösebb vagyok náluk, mert nem lopok, de titokban irigyelném, hogy nekik ilyen könnyū.
Azok a haszonelvū nõk is, akikrõl beszélsz, útólag megutáltatják magukat minden pasival, akit kihasználtak, normális férfi nem szeretne velük lenni és távolról kerüli.
Ha ilyen életet szeretnél, akkor fogj ki egy hülyét, aki engedi, hogy kihasználd, mert elég marha hozzá.
Nálam 11 év egyetem előtt is, után is bejött az élet.
Boldog párkapcsolataim vannak és általánosságban boldog az életem is. Nem járok hihetetlen drága cuccokba, luxus éttermekbe, hotelekbe.. de nem is vágyom rá. Jó nekem a kis cuki takaros vendégház, finom vendéglők, barátságos éttermek és társai. A ruhák terén pedig... Én öltöztetem a ruhát és nem az engem értsd, elégedett vagyok a külsőmmel (bár sokat teszek is érte a sportok terén) így nincs szükségem ilyesmikre. A státuszomat pedig a rengeteg könyvel értem el, amit elolvastam már életem során. Nem ilyen anyagi dolgokkal.
Én inkább átbeszélgetek egy egész éjszakát az utcán sétálva egy-két jó beszélgetőtárssal, haverral, baráttal, bárkivel, mint méregdrága piákkal összelocsolt padló előtt üldögéljek bőrfotelekbe és próbáljam élvezni a körülöttem lévő miliőt. Az nekem uncsi. Nem vágyom rá.
Van erre is igény, így van kínálat is...
Számomra vonzó tulajdonság egy nőben, ha független és fel tudok nézni rá.
"
Sült galamb helyett meglehetősen sokoldalú:)
Elérhetőséget szeretnék kérni mert másképp nem tudjuk felvenni a kapcsolatot.
Intelligens okos művelt talpraesett nő vagyok szerintem beleférek a kabátba még akkor is ha nagy az igény
Nagyon soknak találom itt a naplopó unatkozó életunt
nézelődő elégedetlen folyton kereső "csodakereső"embert.
(nem azt írtam hogy férfit azt írtam hogy embert)
Akik várnak a nagy csodára és így és itt öregszenek meg.
Akiknek semmi sem elég jó.
Akik nem tudnak küzdeni és ragaszkodni..mert van másik.Mindig van másik.
(és inkább nézegetik a kamulapokat és álmodoznak
mert ez itt Hollywood ahol az álmok valóra válnak:)))
Olyan kell aki érti már hogy a nagy csoda az úgy következik be ha időt szánunk rá törődünk vele nem pedig ha kapkodunk .
Itt vagyok a sült galamb helyett .
Komoly üzletemberrel politikussal orvossal vagy ügyvéddel közgazdásszal ismerkednék.Ha csak annak hiszed magad az lehet hogy kevés lesz:( na persze...és majd pont én kellek neki? azt hiszem hogy igen.
Eddigi tapasztalataim alapján velük értem meg magam
Elnézést az arisztokratát kihagytam nem lenne igazságos diszkrimináltnak érezhetik magukat
mondván-"egy nyavalyás ügyvéd leköröz egy főnemest?"
Nem tagadom egy nagyon különleges emberrel volt kapcsolatom magas a léc de nem lehetetlen.
Ha most szeretnéd megkérdezni hogy akkor hol van
az a különleges ember: sajnos meghalt.
Tudnod kell én is nagyon óvatos vagyok és nem rohangászok randevúkra ész nélkül de ha azt érzem h az úrban meg van az added value hát akkor találkozni fogok vele
Itt biztos hogy ritkán fordulok elő helyette élvezem az életet
és sütök-főzök ez a hobbim de
szívesen beszélgetek az operaelőadás szünetében a Világbank legújabb húzásairól:)
Nem akarlak téged mutogatni eszem ágában sincs
ezt neked sem ajánlom
Sokan felháborodnak még szerencse hogy nem miattuk vagyok itt:)nem haragszom rájuk.
jaj nee nekem olyan nem kell aki kiirja hogy 500 e fölött keres
nekem olyan kell akinek tényleg van :))) és mivel nagyon sokan vannak itt efféle elvárással nem szeretnék beleolvadni a tömegbe , mert elég szegényesen hangzik és semmiképp sem szeretném ha megsajnálnának.
Az én elvárásom 2-3 M fölött (de ilyen lehetőséget nem dobott fel a randivonal.
Havi 500 semmire sem elég én pedig boldog kapcsolatban szeretnék élni.
Ama híres vizes lepel borogatása ezennel megtörtént...
Kénytelen vagyok leírni.
Az elvárásaimat teljesen komolyan gondolom és nem vagyok hajlandó ettől eltérni semmiféle kockahas izomagy és fehéren vakító széles mosoly láttán sem!
Aranyosak vagytok van aki aggódik hogy ilyen elvárásokkal nem találok senkit meg majd annak aki megfelelne az én elvárásaimnak annak fiatalabb kell:))
Szó sincs róla , aki engem megismer , még a gondolat halvány szikrája sem vetődik fel benne hogy fiatalabb kellene és jó lesz neki egy ilyen csúnya öregasszony mint én.:(
Merek igazat mondani , le merem írni azt amire más csak sunyi módon vágyik :)
Mindaz amit eddig olvastál egyetlen randevúhoz elég.
Ha mindemellett nincs magabiztosságod kedvességed tartásod stílusod bölcsességed intelligenciád modorod akkor soha nem lesz második.
csendes vizek nem nevelnek bátor tengerészeket !
Leírtam de nem működik nem vagyok elég érthető.
Ha úgy kezded a leveled "sajnos nem felelek meg neked..de el kell mondjam..." innentől már elveszett az ügy..
Izgató de nem idegesítő nő végzetes szerelmét keresi:))
Jó lenne ha sikerülne eltalálni a darts táblán a bulls-eyet a közepén! !
tehát jól dobj.
Az Élet szép!
Ps. Nem vagyok divatos-mert csak a monogámiában hiszek
MUTASS KEVESEBBET
Milyen társat keres?
Egyszer minden férfi életében eljön az idő, amikor el kell döntenie, hogy aranyból van-e, vagy vasból. Látszólag ez egy könnyű döntés, de nem minden nőnek kell olyan férfi, aki jobban csillog, mint amennyi haszna van.
Volt már akinek beletört a bicskája a kemény diómba:))
Tehát jelentkezz ha mersz:)
Fogalmazd meg nyugodtan te is az elvárásaidat és nem haragszom meg ha én abba nem férek bele.
ui: kizárólag FÉNYKÉP NÉLKÜLI levélre válaszolok.
Aki "valaki " ő nem fogja itt magát premier plán közszemlére kirakni:) nem teszi magát nevetségessé.
Előny ha éjjel nem riad fel többször attól félve hogy érte jöttek mert szirénázást hallott
Ne aggódj az összes többi nő sokkal logikusabban gondolkodik mint én.
Kedves ötvenesek hatvanasok ! vegyetek meg mindent a huszas harmincas barátnőtöknek de legfőképp új ruhákat hogy legyen mibe elmenniük a fiatal jóképű pasijukhoz akit mellettetek a pénzeteken tartanak ,akit nem a pénze miatt kívánnak meg hanem a sima üde fiatalos bőréért:))
A világért sem szeretnék megbántani senkit hiszen még velem is előfordulhat hogy sok év múlva a tőlem
harminc évvel fiatalabb pasim a pénzemen vidáman iszogat a közeli lokálban a helyi táncosnővel.
Megbízható Férfi jelentkezését várom aki kinőtt már a mennyiség zavarából hagyományos értékrendet tisztelő stabil érzelemvilágú megértő nem magamutogató és nem harsány.
A stílusotok számít és az hogy ki meritek e mutatni hogy kellünk nektek.Ha nincs és nem akkor a legcukibb kockás ingben is elégtelen a produkció.
Nem érdemes lemásolni a szöveget annál az oknál fogva hogy egyszer eljön a megmérettetés pillanata amikor élőszóban kell...
És féltelek...
Azt írta nekem egy fiatalember hogy senki nem mer engem megszólítani ha elolvassa a lapomat ...ezért várok én a valakire aki meglátja a sorok mögött rejtőző kvintesszenciát és nem a senkire
Kedves 60 és fölötti bácsik ti mégis mit gondoltok?:))))
és ha az én apukám kikezdene a lányotokkal (aki kb annyi éves mint én )annak örülnétek?:)))
Álljon meg a menet keressetek korban magatokhoz illőt
Ha pedig volt szerencsétek mégis efféle örömben arra vigyázni kellett volna mert kitudja h megismétlődik e a csoda
Van egy rossz hírem rengeteg korban hozzám illő férfi van itt
"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!