Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig az ilyen nőknek jön be az élet?
Azoknak, akik csak a pénzre mennek, lehúznak másokat, haszonból mennek férjhez.
Ismerek ilyet, nem is egyet. Megvan mindenük, nem dolgoznak, kapják havonta a 100-200 ezret ruhára, a háztartást elvégzi más, elvárva semmilyen téren semmi nincs tőlük, és kívülálló szemmel tökéletes a házasságuk is.
Nem plázacicák, az egyik lány teljesen átlagos külsőre: Nem edz, nem sminkel, hétköznapi stílusban, csak épp nagyon drágán öltözik.
Nyílt titok ezekben a kacsolatokban, hogy egyedül a férj szerelmes, asszonyka lép, ha jön egy gazdagabb.
Fiatal, gazdag és jóképű férfiakkal vannak együtt.
Aki meg egy éleetn át dolgozik, tanul, annak valahogy nem jön be. Se a párkapcsolat, se az anyagiak nincsenek a toppon nálam se, holott sose hajtottam a pénzre, és sosem vártam el többet, mint amennyit nyújtani tudok.
9, A szolitól azán gyönyörűek lesznek, tényleg -.-
Írtam fent, nem edz, nem sminkel, nem szolizik, akit én ismerek.
Nem teher sem a munka, sem a tanulás, de könnyebb lenne, ha nem kellene egy életen át minden fillért kicentizni.
Leírod ide vagy akár privátba mi az amit pontosan szeretnél?
Milyen élet az amivel most ebben a pillanatban elégedett lennél.
( pénz, párkapcsolat vagy bármi )
Errõl mindig a “Two Man and Half” egyik jelenete jut eszembe, ami egy gazdag, sikeres báttyról, és szerencsétlen, esetlen öccsérõl szól, aki folyton irigyli a báttyát, mert az “semmit” sem tesz a sikerért, miközben õ folyton csak szenved mindenért.
Az egyik jelenetben azzal dicsekszik, hogy “õ legalább erkölcsileg a báttya fölött áll”, míg kiderül (elég megalázó módon), hogy még ebben is elbukik, mert folyton a báttyát próbálja követni, nyílván sikertelenül.
Csak annyi, hogy nem kéne minden hónapban számolgatni, esetleg nem minden szemeszterben azon aggódni, hogy vajon a következőben is olyan órarendem lesz-e majd, hogy tudok mellette dolgozni.
Nem a páromtól várom a pénzt, külön kasszán vagyunk.
#11 Én nem tudom, van akinek genetikailag jó alakja van anélkül is, hogy edzene.
Én is kicsit ilyen vagyok, megkaptam már, hogy irigylik rajtam, hogy sosem diétázok, mégis vékony, karcsú vagyok. Nem vagyok elszállva magamtól és senkinek nem lennék a kirakat díszbabája, csak azért hogy eltartson.
Mert ez egy őszinte dolog. Te is elvárnád, hogy más tartson el, csak mellé még hazudsz is azzal, hogy erkölcsileg fentebb helyezed magad pusztán azért, mert te csóró vagy. Miért lennél jobb ember, csak mert neked nincs semmid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!