Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig az ilyen nőknek jön be az élet?
Azoknak, akik csak a pénzre mennek, lehúznak másokat, haszonból mennek férjhez.
Ismerek ilyet, nem is egyet. Megvan mindenük, nem dolgoznak, kapják havonta a 100-200 ezret ruhára, a háztartást elvégzi más, elvárva semmilyen téren semmi nincs tőlük, és kívülálló szemmel tökéletes a házasságuk is.
Nem plázacicák, az egyik lány teljesen átlagos külsőre: Nem edz, nem sminkel, hétköznapi stílusban, csak épp nagyon drágán öltözik.
Nyílt titok ezekben a kacsolatokban, hogy egyedül a férj szerelmes, asszonyka lép, ha jön egy gazdagabb.
Fiatal, gazdag és jóképű férfiakkal vannak együtt.
Aki meg egy éleetn át dolgozik, tanul, annak valahogy nem jön be. Se a párkapcsolat, se az anyagiak nincsenek a toppon nálam se, holott sose hajtottam a pénzre, és sosem vártam el többet, mint amennyit nyújtani tudok.
Nem attól vagyok jobb ember, mert nincs semmim, hanem mert nem vagyok együtt valakivel, aki szerelmes belém, de én nem szeretem, csak mert pénze van.
Amugy neki ugyanúgy nincs semmije, mint nekem, hisz minden a pasijé.
Most mar a lanyok is rinyalnak?
Tanulsz meg. Lesz majd jol fizeto allasod, es akkor mastol fuggetlenul fogsz jol elni, nem mint az emlitett pitsak, akiknek csak addig jo, amig a palijuk le nem csereli oket.
Erre nincs jó válasz.
Valakinek bejött az élet pusztán a szerencsés genetika miatt.
24, De a kérdés nem az általad említett két lány kapcsán került kiírásra. Mert ilyen van kettő a millióból.
Akiket én ismerek, nincs tulajdon a nevükön, hiába szeretnének.
Pasijé?
Helyesen írni nem sikk egyetemen?
Figyuka, te írod, hogy irigy vagy, mert őt eltartják, es bejött neki az élet, és te se akarnál centizni hó végén. Ne haragudj, de az ilyen eltartott nők tán az utadba állnak, és ezért nem jutsz egyről a kettőre?
És félre ne érts, engem soha nem tartott el férfi (sőt), de a saját anyagi helyzetemért eszembe nem jutott volna mást hibáztatni.
Nem vagyok igazi magyar, sosem éltem Magyarországon.
Csináltam egy hibát, míg más csinál százat. Nagyon jó helyesírásom van ahhoz képest.
Mellesleg nem magyar egyetemen tanulok.
Nem miattuk nincsen semmim, ezt egy szóval nem mondtam.
Csak azt, hogy velem ellentétben annak, aki nem dolgozik, nem tanul, és nem tesz érte, mindig lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!