Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rányomult valaki a kiszemeltem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rányomult valaki a kiszemeltemre. Nem akárki. Mit tehetek?

Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, hogy megismerkedtem egy lánnyal és elég jól mentek a dolgok, már-már halálosan szerelmes lettem belé, több talin is túl vagyunk, de mostanában ritkán találkozunk. Azt vettem észre, hogy bejött a képbe egy srác, aki konkrétan múltkor is arra a csajra nyomult, akire én! Most, ez engem nem szokott zavarni általában jobb vagyok, de ez a srác egy ilyen populár alterarc aki mindenhol ott van akit mindenki bír és olyan k.rvajófejnek képzeli magát közben csak baromi nagy az egója, mindegy én ezt itt abba is hagyom. A helyzet az, hogy elkéstem és nincs sok időm, nagyon nyomul, lépéselőnyben annyival vagyok, hogy a csaj bízik bennem, hallgat rám. Szeretném felhívni rá a figyelmét, hogy milyen emberrel is áll szemben. Lehet kicsit túlozni fogok de kitalálok valamit a srácról és beadom a lánynak és ha félig elhiszi már nyert ügyem van, undorodni fog a srác mézesmázos jófejezős stílusától, érezni fogja, hogy valami kimarad. Szóval. Légyszi azt ne írjátok, hogy ne ezzel, vagy ez nem jó módszer, konkrétan erről kérnék véleményt. Amúgy más téren is próbálok lépéselőnyt szerezni de ezt a k.cs.göt végleg ki szeretném iktatni. Én hívtam fel a lányra a figyelmét én is fogom megszűntetni a féktelen nyomulását, keressen mást.
2010. jún. 8. 12:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

sztem meg a csaj csak tudni fogja h félsz a másik pasitól:)

inkább vegyél neki rózsát meg stb, többre mész vele!

2010. jún. 8. 12:35
 12/18 anonim ***** válasza:
Én tuti nem mártanám be a csávót. A csaj levágná a szitut. Azért annyira ők se hülyék.
2010. jún. 8. 12:37
 13/18 anonim ***** válasza:
Szerintem az ilyen kétségbeesett ügyeknél egy határozott lépést kéne tenned. Fogod, lesmárolod a csajt és elmondod, mondjuk dióhéjban, hogy ezt miért. Gondolom ilyet még a konkurens se csinált. Ez most vagy összejön, onnantól kezdve meg nem fogja érdekelni a másik srác, és a gyerek is tudni fogja, hogy te nyertél. Ha meg nem... Akkor amúgy sincs mit tenni.
2010. jún. 8. 12:47
 14/18 anonim ***** válasza:

"ja igen, a sanyi. mindig arra nyomul akire én :) szerintem azt hiszi annyira könnyen kapható vagy, amúgy minden bulin mással smárol kábé."

Ez iszonyat béna, bocs, simán át fog látni rajta :P Amúgy a 12:47es baromi jót írt, lájkolom XD El kéne gondolkoznod rajta...

2010. jún. 8. 12:50
 15/18 anonim ***** válasza:
Szerintem mondd meg neki, hogy többet szeretnél tőle mint barátság.
2010. jún. 8. 12:51
 16/18 anonim ***** válasza:

mondd meg a csajnak hogy mit akarsz...hogy szereted stb.

ha a pasid bemartod,es a csaj megtudja hogy csak kitalaltad nem meg fog bizni benned. ezt akarod? inkabb probald meghoditani. igy tudod bebizonyitani annak a sracnak is hogy jobb vagy tolle.

2010. jún. 8. 13:22
 17/18 anonim ***** válasza:
ja bocsi PASIT...
2010. jún. 8. 13:23
 18/18 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező.

Ne legyél a csaj legjobb barátja,hiába tűnik olyan eszeveszett jó megoldásnak.Ha a legjobb barátját játszod,úgy is fog rád tekinteni,és nem fog azért felrúgni egy barátságot,hogy együtt legyen veled.Tapasztalat.Ugyanilyen volt a szitu,annyi eltéréssel,hogy a történetben én voltam a csaj.A végén összejöttünk, 2 év után,amikor a srác elkezdett nyomulni.1 éve vagyunk együtt.Inkább akkor játssz arra,hogy a legjobb barátja legyél,amikor már együtt vagytok.

2010. jún. 8. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!