Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rányomult valaki a kiszemeltem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rányomult valaki a kiszemeltemre. Nem akárki. Mit tehetek?

Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, hogy megismerkedtem egy lánnyal és elég jól mentek a dolgok, már-már halálosan szerelmes lettem belé, több talin is túl vagyunk, de mostanában ritkán találkozunk. Azt vettem észre, hogy bejött a képbe egy srác, aki konkrétan múltkor is arra a csajra nyomult, akire én! Most, ez engem nem szokott zavarni általában jobb vagyok, de ez a srác egy ilyen populár alterarc aki mindenhol ott van akit mindenki bír és olyan k.rvajófejnek képzeli magát közben csak baromi nagy az egója, mindegy én ezt itt abba is hagyom. A helyzet az, hogy elkéstem és nincs sok időm, nagyon nyomul, lépéselőnyben annyival vagyok, hogy a csaj bízik bennem, hallgat rám. Szeretném felhívni rá a figyelmét, hogy milyen emberrel is áll szemben. Lehet kicsit túlozni fogok de kitalálok valamit a srácról és beadom a lánynak és ha félig elhiszi már nyert ügyem van, undorodni fog a srác mézesmázos jófejezős stílusától, érezni fogja, hogy valami kimarad. Szóval. Légyszi azt ne írjátok, hogy ne ezzel, vagy ez nem jó módszer, konkrétan erről kérnék véleményt. Amúgy más téren is próbálok lépéselőnyt szerezni de ezt a k.cs.göt végleg ki szeretném iktatni. Én hívtam fel a lányra a figyelmét én is fogom megszűntetni a féktelen nyomulását, keressen mást.
2010. jún. 8. 12:28
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
amúgy a csaj természetes módon (nem ilyen instant nyomulással) és határozottan jobban bír, de ha a srác tovább mászik rá, együtt járnak majd mindenhova ami... hát gáz. nekem.
2010. jún. 8. 12:29
 2/18 anonim ***** válasza:
Ne gyerekeskedj, inkább hódítsd meg a csajt.
2010. jún. 8. 12:30
 3/18 anonim ***** válasza:
Szerintem te határozottan tendálsz a barátkategória felé...
2010. jún. 8. 12:31
 4/18 A kérdező kommentje:
rajta vagyok azon is.... de csak úgy mellékesen ha szóbajön a srác kicsit leoltom. velem is megcsinálták már párszor. nekem miért ne lehetne?
 5/18 anonim ***** válasza:
Jaja, csak nehogy átess a friendzone-ba.
 6/18 A kérdező kommentje:
mármint? nyomulok rá, nem is kicsit, de.... a saját tempómban. az a srác meg gyorsabb.. ha nem akarok a lány agyára menni nem gyorsíthatok.
2010. jún. 8. 12:32
 7/18 A kérdező kommentje:
nyugi nem estem át !! :D
2010. jún. 8. 12:32
 8/18 anonim ***** válasza:

Ja, ha beoltod a srácot a csaj előtt, akkor ugyanolyan szarjankó leszel, mint a másik srác. Ezt akarod?

Inkább csak a lánnyal foglalkozz.

2010. jún. 8. 12:33
 9/18 A kérdező kommentje:
szerintem ezen nem múlik. nem is arra godnolok,hogy közlöm kivel áll szemben, csak úgy szóbajön, hogy mittudomén (mondok egy nevet) sanyi? ja igen, a sanyi. mindig arra nyomul akire én :) szerintem azt hiszi annyira könnyen kapható vagy, amúgy minden bulin mással smárol kábé.
2010. jún. 8. 12:34
 10/18 A kérdező kommentje:
tudom, hogy az leszek de más megoldás nincs. Nagyon rajta van a csajon és neki talán ez már a sokadik lesz. meg érted, a fél suli érte repes, miért pont az a lány kell neki, aki nekem is???
2010. jún. 8. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!