Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetnék én is ilyen intelligens, művelt, emberismerő?
Egy netes társkeresőn ráírtam egy csajra és lenyűgözött az intelligenciája és az, hogy mennyire jó emberismerő. Az életem levelét kaptam meg tőle. Ezt figyeljétek!
"Visszahúzódónak tűnsz a képek alapján. Én határozottabb, nyitottabb pasit keresek, akin látszik, hogy nem én hordanám majd a nadrágot...
Köszi, hogy írtál, de nem én leszek az..."
Bámulatos, hogy már az első és egyben utolsó levelében már most tudja, hogy én visszahúzódó vagyok és ő hordaná a nadrágot. Szeretnék én is így ismerkedni, hogy találkozás nélkül csak a profil képe alapján letudjam szűrni azt, hogy ő hozzám illik, milyen tulajdonságai vannak és majd ő hordja azt a bűvös nadrágot. Mivel leírta azt, hogy nem én hordanám, hát biztos nem vagyok méltó rá vagy nem az én méretem, kihíztam. Biztos jobban tudja, mint én. Egyszerűen erről a levélről sugárzik az az igazi magas fokú intelligencia, hogy biztos sokra fogja vinni az életbe, és megfogja találni azt a hozzá hasonló intelligens, úriembert aki méltó arra, hogy azt a bűvös nadrágot felvegye.
Hogyan lehetnék én is ilyen okos, emberismerő, intelligens férfi, aki egyszer talán méltó lesz arra A Nadrágra?
Én meg nem vagyok vallásos.
A magadfajta értelmileg elmaradottak képesek összemosni a pszichológiát az ezotériával. A kettő teljesen különböző fogalom.
Kevered a szezont a fazonnal. Fogalmad sincs, hogy mi a pszichológia és mi az ezotéria.
Előbb tájékozódj és utána járjon a szád. Én mind a kettőben jártas vagyok. Sok könyvet olvasok. És veled ellentétben én tisztában vagyok azzal, hogy a lélek az pszichológia és nem ezotéria.
Ezotériába tartozik például az angyalos témák, Müller Péter, Sri Chinmoy.
Pszichológiába tartozik például a lélektan, fejlődéslélektan, Almási Kitti, Bagdy Emőke, Csernus Imre, Vekerdy Tamás, Buda Béla..stb.
Szóval még mindig sz..r helyzetben vagy, mert még mindig jobb vagyok nálad, legalább én bizonyítom, neked pedig csak a szád jár, de nem tudsz bizonyítékokat felmutatni.
Leegszerüsîtve: NEM JÕSSZ BE
😊
Durcizhatsz meg ironizálhatsz ezen, de nem ez az áhított õszinteség, amire annyira vágytok?
Megmondta, hogy nem jõssz be, és még azt is, mièrt. ..
21 "Szóval még mindig sz..r helyzetben vagy, mert még mindig jobb vagyok nálad, legalább én bizonyítom, neked pedig csak a szád jár, de nem tudsz bizonyítékokat felmutatni."
Backi, úgy fröcsögsz mint Molnár F Árpád, véded az elvont facsságaidat, nyugodj már le...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!