Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetnék én is ilyen intelligens, művelt, emberismerő?
Egy netes társkeresőn ráírtam egy csajra és lenyűgözött az intelligenciája és az, hogy mennyire jó emberismerő. Az életem levelét kaptam meg tőle. Ezt figyeljétek!
"Visszahúzódónak tűnsz a képek alapján. Én határozottabb, nyitottabb pasit keresek, akin látszik, hogy nem én hordanám majd a nadrágot...
Köszi, hogy írtál, de nem én leszek az..."
Bámulatos, hogy már az első és egyben utolsó levelében már most tudja, hogy én visszahúzódó vagyok és ő hordaná a nadrágot. Szeretnék én is így ismerkedni, hogy találkozás nélkül csak a profil képe alapján letudjam szűrni azt, hogy ő hozzám illik, milyen tulajdonságai vannak és majd ő hordja azt a bűvös nadrágot. Mivel leírta azt, hogy nem én hordanám, hát biztos nem vagyok méltó rá vagy nem az én méretem, kihíztam. Biztos jobban tudja, mint én. Egyszerűen erről a levélről sugárzik az az igazi magas fokú intelligencia, hogy biztos sokra fogja vinni az életbe, és megfogja találni azt a hozzá hasonló intelligens, úriembert aki méltó arra, hogy azt a bűvös nadrágot felvegye.
Hogyan lehetnék én is ilyen okos, emberismerő, intelligens férfi, aki egyszer talán méltó lesz arra A Nadrágra?
#10: Ismétlem: Ne keverd az ezót a pszichológiával. Attól, hogy belinkelsz pár vallási cuccot meg ezós oldalt, az még nem lesz pszichológia.
De, ha gondolod, belinkelek pár képet szemekről és nyugodtan elemezheted a dolgokat.
'pszichológia
Lélektan; Az emberi gondolkozással és viselkedéssel foglalkozó tudomány.'
"Görögös szóval pszichológia, magyar nevén lélektan. A pszichológiát napjainkban is sokan azonosítják a gyógyító szakmában foglalkoztatott pszichológusok tevékenységével. A pszichológia viszont nem kizárólagosan az emberek lelki jólétével foglalkozó gyógyító tudomány, hanem az emberekre jellemző mindennemű folyamatok megértésére törekvő diszciplína is. A terápiás szakma csak egyetlen része annak, ahol a szakképzett pszichológus elhelyezkedhet. A pszichológia aktív kutatói szerepet vállal olyan kevésbé közismert területeken is, mint például a humanoid észlelés (látás, hallás, tapintás stb.) tanulmányozása, a tanulás és emlékezet törvényszerűségeinek feltárása, a nyelvelsajátítás folyamatának leírása, a matematikai gondolkodás megértése stb."
De nyugodtan mondhatod a további baromságaidat.
ui.:
Akkor mit jelent szerinted a következő mondás:
Ép testben ép lélek.
Vallás és nem ezotéria!
A vallás egy külön tudományterület.
#15: A vallástudomány sem mondja, hogy a Bibliában leírt dolgok pszichológiának számítanak. Folytasd kérlek... :D
Az általad linkelt oldalak egy része ezó.
Oké, higgy, amit akarsz.
Nem is azt mondtam, hogy pszichológia a Bibliából vett idézet.
Egyébként h..lye vagy, de mindegy. A magadfajta egysejtűek miatt tart itt az ország, ahol most tart jelenleg.
Ja, és hiába hiszed azt, hogy ezek ezo oldalak, olvass utána pszichológiai könyvekben a lélekről, hogy mi minden olvasható le az emberről kívülről.
Biztos, nem azért látni olyan sok búvalb..szott embert az utcán, mert éppen akkor vágták be a lábukat egy padkába, hanem mert lelkiekben roncsok, megkeseredettek, életuntak. Ez pszichológia.
Néztél már szomorú ember szemébe? Mit láttál benne?
Mindegy, a magadfajta embernek túl magas ez.
#17: Kérlek, mondd el, hogy miért tart miattam az ország ott, ahol. Kérlek, mesélj arról, hogy mit teszek vagy nem teszek az országért.
Az a helyzet, hogy alpári és előítéletes vagy. Az általad szeretett ezó oldalak ezekről a frusztrációidról nem írnak?
Írtam: Bemásolom egy ismerősöm szemét és lehetőséged van mondani róla pár dolgot. De ne közhelyeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!