Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ennyit számít egy nő iskolai végzettsége? Vagy csak szerintem baromi felszínes?
Egy jövőbeli dr. ismerősöm kijelentette, hogy az egy semmittevő/érő ember,aki nem rendelkezik egy alapszakos diplomával minimum.
Szerintem nem ebben kéne mérni az intelligenciát. Mi van, ha valalikek nem volt lehetősége családi tanulni/ esetleg egy szuper ember, de nem jóképességű. Plusz úgy gondolom a lexikális tudás mem szabja met ki mennyire jó ember
22/l
Gratulálok neki! Az ilyen kijelentések után nálam ezek az emberek nagyon mélyre süllyednek.
Ezek álomvilágban élnek. (valahol rémálomföldén..)
Biztos számít. Ha valakinek van, azt tisztelem érte, elismerés, hogy a szakterületén felső fokon kvalifikált, de csak a szakterületén. Tehát hiába dr, nem lesz ettől okosabb másban. Azt meg butaság feltételezni, hogy csak iskolában képezheti magát az ember vagy amire nincs papírja, azt nem is tudja.
31/f
Majd akkor csapkodja az asztalt,hogy nála alapdiploma a minimum,ha már le is diplomázott.
Én nem sokára meg is szerzem az említett "minimumot",de nekem egy ilyen kekk és sznob paraszt akkor se kéne,ha dobálnák.
Jó,nálam már most kikötés minimum az érettségi,de még így is kijött a kisebbségi komplexus az előző párkapcsolatomban.
Nem mondom,hogy semmit se ér mondjuk egy jó asztalos,csak kevés "csak szakmás" emberrel találkoztam,akinek ugyan nincs érettségije,de nagyon tájékozott és tudunk miről beszélgetni.Ha találkoztam is,az már apukám korú volt.
Találkoztam már egyszerű,de jó indulatú emberrel,csak párkapcsolat terén már nem tudok vele mit kezdeni,ha számomra alapdolgokat kell milliószor elmagyarázni.
Figyelj, már a gúlyatáborban is folyamatosan azt éreztették velnk a medikus gúlyák, hogy ők a valakik, mi meg a senkik.
95%-uk undorító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!