Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hófehér bőrű szőke lányon milyen fehérnemű szexis? Pasik adnátok tanácsot?
Hófehér a bőröm, zöld a szemem, mellig érő szőke hajam van. A mellem pici.
A szívem szrelmével nagyon rég húzódik a dolog, 3 év bolondítjuk egymást. Én most eldöntöttem, hogy megszerzem, mert őrülten kívánom őt.
Mit vegyek fel, amitől megőrül, ha meglátja?? Fehérneműre a gondolok, a többit majd én leveszem. :)
Milyen szín, anyag? A bugyi milyen legyen, francia vagy tanga?
Köszi. 21/L
Barátnőmön a legjobban most egy bordó franciabugyit imádok, szerintem neked is jól állna ilyen paraméterekkel... :)
Szoliba pedig ne menj... akinek meg nem tetszik a szép fehér bőr, keressen egy pujáró cigánylányt és éljen vele boldogan.
Spoiler !!!
Túl sok tervezés túl sok probléma forrása.
Válasz: Könnyű legyen megszabadulni tőle. Takarjon is meg nem is. Rajtad is legyen meg nem is. Kevesebb ruha több.
legegyszerűbb ha egyszer elsétálsz vele egy fehérneműbolt mellett a kirakatot bámulva megkérdezed tőle neki melyik tetszik ;p
Hiába olvasol utána, egyénfüggő, hogy kinek mi izgató.
Lehet hogy a csávódat hidegen hagyja olyan dolog ami nekem a legnagyobb boldogság.
Nekem pl. tetszik a neon zöld/rózsaszín, csillogós, arany/ezüst tanga bikini/bugyi. De a latexek is.
nehogy szolizz! A hibátlan, tejfehér bőr éppen olyan szép (még pici szeplőkkel is...:)), mint a kreol bőr és a fekete haj. A szőkéknek (én legalábbis úgy vettem észre az én buta férfi agyammal...) a piros áll jól, és a világoszöld. Szóval szerintem egy melltartó és egy franciabugyi jól állna.:)
Barátnőm is szőke, zöldszemű és szeplős, ezek állnak általában jól neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!