Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hófehér bőrű szőke lányon milyen fehérnemű szexis? Pasik adnátok tanácsot?
Hófehér a bőröm, zöld a szemem, mellig érő szőke hajam van. A mellem pici.
A szívem szrelmével nagyon rég húzódik a dolog, 3 év bolondítjuk egymást. Én most eldöntöttem, hogy megszerzem, mert őrülten kívánom őt.
Mit vegyek fel, amitől megőrül, ha meglátja?? Fehérneműre a gondolok, a többit majd én leveszem. :)
Milyen szín, anyag? A bugyi milyen legyen, francia vagy tanga?
Köszi. 21/L
Piros színű nehéz selyem, ha kevesebb a pénzed akkor szatén. És tanga ne francia.
Amúgy nem semmi...3 év az hosszú idő, szerintem Én már felkötöttem volna magamat.
00:51-es!
Hosszú sztori, de igen 3 éve. Ő akart engem eleinte, majd én őt, akkor már ő nem, de mégis, szóval hosszú, külső tényezők játszottak közre. Párkapcsolat stb.
Fel nem kötöm magam, de nem bírom tovább, kell nekem, megbolondulok, ha a közelemben van, vágyom rá.
Kedves Utolsó!
Nem járok szoliba, nekem ez a természetes színem, érzékeny amúgy is a bőröm. Na de akkor már az nem is szép? :(
Hogy jön ide a mellbimbóm?? :)
Egyébként valaki írta a cicikilógós melltartót. Értettem, félkosarasra gondoltál. :)
Egyébként nincs nagy mellem, de a boldogság szerintem nem ettől függ elsődlegesen. Igaz, hogy kívánom ezt a férfit, de a későbbiekben páromul akarom, imádom.
Kössz, ha felakartál még jobban húzni a képekkel, sikerült. :)
Egyébként, én nem csinálnék belőle nagy ügyet, de sokszor olvastam már itt, hogy a pasiknak fontos ez. Nekem jó lenne sima hétköznapi melltartó is bugyival, hiszen akkor sem egy szakadt vacakban járok hehe. A lényeg, hogy hamar lekerüljön. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!