Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, mitől vonzó számotokr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mitől vonzó számotokra egy nő külsőleg?

Figyelt kérdés

Légyszives, ne az xxl-es mellre fektessétek a hangsúlyt, hanem öltözködésre , hajra, illatra stb.

Például , hogy a lazább vagy elegánsabb megjelenésű lányokat kedvelitek? Stb.

Én 24 éves lány vagyok, évek óta nincs párom. Mások szerint elegáns nő vagyok, akiből sugárzik, hogy intelligens nő. Ezért a pasik nem próbálkoznak.

Nekem nem is lehet párom, csak mert a szép elegáns dolgokat kedvelem mindenben, öltözékben, cipőkben stb. Konzervatívan elegáns vagyok.

Azon gondolkodtam, min változtassak, hogy a stílus maradjon, de mégis más legyek. Milyen legyek, hogy felfigyeljtek rám?A cicimet és a fenekem senki kedvéért nem villantom ki, közlöm. :)

2010. jún. 7. 23:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

01:08

Ne haragudj, de le is írta, hogy idősebbekre vágyik :)

Szerintem is vonzó ha egy nő elegánsan öltözködik. De, hogy most ez alapján választanék párt, hát...

Az összkép a fontos. Ha te így érzed jól magad akkor ne is változtass ezen.

Persze én még a "csajozós" korszakomban vagyok, szóval nem kell rám hallgatni. :)

22/F

2010. jún. 8. 01:17
 12/19 anonim ***** válasza:

Tulajdonképpen meg is válaszoltad a miértet. Van még benned érzelem azután a pasi után, aki először próbált közelférközni hozzád, most pedig Te szeretnéd ugyanezt tenni de ez már nem fog menni... Ezek után nem csoda, hogy nem tudsz más pasira ránézni, hiszen máshol jár a fejed.

Valószinűleg itt van a kutya elásva.

Az viszont tényleg jó észrevétel, amit a 22-23 éves korosztályú férfiakról írtál. Ők még keresik magukat és az ellenkező nemről csak a fizikális "adottságokat" mérlegelik. A 28 év fölötti korosztályban aztán kezd megérlelődni egyfajta bölcsesség, amelynek hatására már egy nö is NŐKÉNT élheti meg saját magát.

Drukkolok neked, hogy találd meg magadnak a társadat! Ehhez azonban le kellene magadban tisztáznod néhány alapvető kérdést, de ehhez nem megfelelő helyen keresgéled a válaszokat...

Egy pasi/30

2010. jún. 8. 01:21
 13/19 anonim ***** válasza:
90/60/90
2010. jún. 8. 05:45
 14/19 anonim ***** válasza:

Ma 0:44-es vok,akkor kérdező ez pont jó,amit írtál,legyél ilyen csajos.

A ribiset a kirívó öltözködésre értettem,az kell.

De lehet egy nő szép is csinos is,igényes is,kirívó is,és még esze is lehet ez mind együtt simán jó.

Én például nem élem csajozó korszakom,sikerült pont egy ilyen csajt találnom amilyet felvázoltam,és ő is idősebb,de pont ez a jó,nem bírom a tőlem fiatalabb csitriket.

22F

2010. jún. 8. 10:13
 15/19 anonim ***** válasza:
Szia, én pont az olyan nőkre bukom, mint Te, szóval dobj egy üzit, és beszélhetünk :)
2010. jún. 8. 14:37
 16/19 A kérdező kommentje:

Ez tetszett. Ennyiből megállapítottad, hogy olyan nő vagyok, akik neked tetszenek??? :)

Átlátszó. Ismerd csak el, csajozni akarsz, ennyi. :)

2010. jún. 9. 11:05
 17/19 anonim ***** válasza:

Nem, de buta kérdésre buta válasz, mégis mit vártál? Nem lehet komolyan venni az ilyesmit, legalább egy képet raktál volna fel. Vagy nagyon jól nézel ki, vagy nagyon gázul, a nők nagy része ugye az átlagos kategóriába tartozik, a széleken lévőknél nem próbálkoznak a pasik, az öltözék szerintem marginális, persze most nem a ~15 évesek csoportjáról beszélek, hanem a 23-24+ -ról.

Egyébként meg bejönnek az elegáns nők, akikből sugárzik az intelligencia, és nem szokásom a "csajozás", csak szeretek megismerni a fent említett csoportba tartozó NŐket...:)

2010. jún. 9. 11:49
 18/19 A kérdező kommentje:
Nem zavarna, ha látnál képen, de ide nem teszek fel, mert nem tudom levenni, a visszaéléseket pedig nem értékelem.
2010. jún. 9. 23:22
 19/19 anonim ***** válasza:
msg ment :)
2010. jún. 10. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!