Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy legyen finom? *. * tapasztalatokat kérek. Bővebben lennt. KlikkKlakk!
Figyelt kérdés
16 vagyok lány, barátom 17. még szűz vagyok. ő már nem. lassacskán fél éve járunk; pettinggel minden rendben. akárhányszor együtt vagyunk kielégítem. általában a spermát letöröljük a pocijáról. most érzem először, hogy hagynom kellene szájba menni. olvasgattam mindenfélét ananászról, de nagyon sok mindenki cáfolja hogy attól jobb lenne, vagy finomabb. kérlek írjátok le milyen ételeket javasoltok, mekkora mennyiségben, és mennyivel a szerelmeskedés megkezdése előtt ?
kicsit félek, hogy rosszul leszek, de megbeszéltük, hogy mindketten szeretnénk kipróbálni.
kérlek érdemben normális hozzászólásokat írjatok. :)
2010. jún. 7. 22:39
11/13 anonim válasza:
Ja, egyébként persze, hogy nem hallhattad még, én ezt "adtam" valentin-napi ajándéknak a páromnak, saját találmány. De szabadon terjeszthető és forgalomba hozható, mindenkinek ajánlom kipróbálásra :) Nekem eddig így volt a legfinomabb orális élményem. Hajrá! ;)
12/13 anonim válasza:
Annyit tudnék hozzáfűzni hogy a cigi az nagyon rossz ízt kölcsönöz neki... Tehát ne dohányozz :)
13/13 anonim válasza:
látom nem egy embernek nem esik le, hogy a kérdező _lány_
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!