Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy legyen finom? *. * tapasztalatokat kérek. Bővebben lennt. KlikkKlakk!
16 vagyok lány, barátom 17. még szűz vagyok. ő már nem. lassacskán fél éve járunk; pettinggel minden rendben. akárhányszor együtt vagyunk kielégítem. általában a spermát letöröljük a pocijáról. most érzem először, hogy hagynom kellene szájba menni. olvasgattam mindenfélét ananászról, de nagyon sok mindenki cáfolja hogy attól jobb lenne, vagy finomabb. kérlek írjátok le milyen ételeket javasoltok, mekkora mennyiségben, és mennyivel a szerelmeskedés megkezdése előtt ?
kicsit félek, hogy rosszul leszek, de megbeszéltük, hogy mindketten szeretnénk kipróbálni.
kérlek érdemben normális hozzászólásokat írjatok. :)
szóval gyakorlatilag mindegy ?
egyszer a hasáról belekóstoltam, de csak nagyon minimálisat. eléggé sós, de olyan meghatározhatatlan. nemtudom hogy tetszik-e. sok fiú kommentjét olvastam máshol, azt írják, hogy ők is sokat nyelnek nyalás közben, és elvárható, hogy mi lányok is bevállaljunk ilyesmit. részben ezért is érzem, hogy meg kellene tennem.
mindenesetre köszönöm a segítségeteket. :) és hogy nem nevettek ki !
22.55
hejj, az mind belefér a számba ? :o :d
egyébként nagyon köszi, ez ötletnek nem rossz, és még nem hallottam.
Egy tábla csoki meg egy kocka csoki nem ugyanaz :)
Egy kocka az egy kis szelet a tábláról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!