Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neked ki a fontosabb, a párod vagy a gyereked (már akinek van gyereke)?
A párod az nem a gyereked apja jelen esetben?
Akkor a gyerekem. Amúgy, ha a gyerekem apjáról beszélünk, akkor csak azért mondanám, hogy a gyerekem, mert neki van szüksége nagyobb odafigyelésre, alkalmazkodásra, mivel még kicsi, de nem fontosabb, csak némely helyzetben úgy tűnhet.
Máshogy fontosak. Szituációfüggő, hogy éppen abban a pillanatban melyiküket helyezem előtérbe.
Egy kisgyerekkel többet kell foglalkozni, több törődést igényel, ez természetes dolog, és nem (feltétlenül) jelenti azt, hogy fontosabb lenne a páromnál. Igyekszem egyensúlyt tartani köztük, és egyiküket se elhanyagolni a másikért.
Miben nyilvánul meg, hogy "fontosabb"?
Hogy melyiküket mentem az égő házból? - Persze, hogy a gyereket. A párom felnőtt ember, jobban tud magára vigyázni, több esélye van egyedül. Ilyen helyzetben tőle is azt várnám, hogy helyettem a gyereken segítsen, én megoldom.
Vagy hogy melyikük véleményére adok jobban egy családot érintő, komoly témában? - Persze, hogy a pároméra. Ő felnőtt, és a választott társam, akivel közösek a céljaink, jobb rálátása van a családunk dolgaira, meg az életre úgy általában.
Egyébként statisztika alapján, nagy átlagban a nők a gyereküket, a férfiak a párjukat tartják "fontosabbnak".
Nem tudnék dönteni.
Szituációfüggő, pl. hogyha mesét akarok nézni, akkor a gyerekem, mert vele lehet büntetlenül, ha ki akarok nyitni egy befőttesüveget, a férjem... annyira meghatározhatatlan ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!