Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak tényleg ennyi idő kell, hogy szerelmesek legyenek?
Nőknek az ilyen kecseg pasik kellenek nagy átlagban, most ezen mit csodálkozol? :-)
A normális=unalmas, ennyi
Nem szerelem.
Nem értem a barátnőidet.
Az én barátom annyi időt tölt velem, amennyit csak tud, nem foglalkozik más nőkkel.
Pár barátnőd alapján felesleges az általánosítás. Szerintem, ha körbenézel a környezetedben, akkor sokkal több olyan esetet fogsz látni, hogy az átlagos vagy átlag alatti srác belezúgott egy csajba, de nem kellett neki. Sokféle ember, sokféle módon lesz szerelmes.
A barátnőid esete arra mutat rá, hogy a gyk-s mantrázások ellenére egy csomó nőnek bejön, ha semmibe veszik.
"A barátnőid esete arra mutat rá, hogy a gyk-s mantrázások ellenére egy csomó nőnek bejön, ha semmibe veszik." Nemcsak a nőknek sajnos. Az emberek nagy része vevő az elérhetetlenre, menőnek tartja a bunkózást (jól megmondta stb).
De az tény, hogy a nők egy részét valahogy úgy szocializálják, hogy elnézzék/szeressék a rosszfiút-"majd ő megváltoztatja, jaj megérdemeltem, ő amúgy jó ember csak ti nem ismertiek, ez szenvedély", ismerős, nem? Nem csoda, hogy pl. dübörög a tuskó Norbi biznisz is és a lifetilt nőalázós marketingje és az k-rva szürke ötven árnyalata, amit a jó barátnőm is szeret (bántalmazó apja volt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!