Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiaknak tényleg ennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak tényleg ennyi idő kell, hogy szerelmesek legyenek?

Figyelt kérdés
Tegnap eljegyezték teljesen váratlanul egy barátnőmet, de egy olyan pasi, akire sosem gondoltam volna. Kb 2 éve ismerik egymást, az első félévben még vacillált az exe meg barátnőm között, aztán fél évet külföldön volt, kb heti 1x hívta a lányt, most is kint van valahol, szóval barátnőm nagyon sokat eltűrt neki, most mégis eljegyezte. És van még 2 ilyen barátnőm, akik úgy jöttek össze a mostani párjukkal/jegyesükkel, hogy az első fél évben/évben a csávók kb szartak a fejükre, másokkal is kavargattak meg ilyenek. Most komolyan úgy lehet csak pasit fogni, hogy eltűrsz neki mindent, türelmes vagy a végtelenségig, aztán egyszercsak megállapodik melletted? De ennek így van értelme? Ez tényleg szerelem, vagy csak megalkuvás?

2018. febr. 16. 10:58
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
#10 Nem egy gyökérről beszélek, hanem többről. Sokról. Kb az összes pasi ilyen az ismerkedés elején, csak én ezeket szépen le is építettem eddig, nem lennék tartalékjátékos...de lehet mégis az lenne a trükk benne, hogy ki kell tartani egy ilyen mellett és végül belémszeret? Így működnének a férfiak?
2018. febr. 16. 11:47
 12/17 anonim válasza:

Nőknek az ilyen kecseg pasik kellenek nagy átlagban, most ezen mit csodálkozol? :-)

A normális=unalmas, ennyi

2018. febr. 16. 11:56
 13/17 anonim ***** válasza:
Okosak vannak itt s bölcsek.Kinn vagyok 16 éve s az én párom csalt meg engem s nem fordîtva.Miért csak a férfit sározod ahelyett hogy elgondolkodnátok azon hogy ti is ijenek vagytok pepitában.Meg aztán ki tartott fegyvert a barátnőd fejéhez hogy fogadja el a gyűrűt?Gondolkozz el.
2018. febr. 16. 12:41
 14/17 A kérdező kommentje:
#13 Miért kell olyasmivel offolni a kérdést, aminek semmi köze hozzá?
2018. febr. 16. 12:45
 15/17 anonim ***** válasza:

Nem szerelem.

Nem értem a barátnőidet.

Az én barátom annyi időt tölt velem, amennyit csak tud, nem foglalkozik más nőkkel.

2018. febr. 16. 13:00
 16/17 anonim ***** válasza:

Pár barátnőd alapján felesleges az általánosítás. Szerintem, ha körbenézel a környezetedben, akkor sokkal több olyan esetet fogsz látni, hogy az átlagos vagy átlag alatti srác belezúgott egy csajba, de nem kellett neki. Sokféle ember, sokféle módon lesz szerelmes.

A barátnőid esete arra mutat rá, hogy a gyk-s mantrázások ellenére egy csomó nőnek bejön, ha semmibe veszik.

2018. febr. 16. 13:33
 17/17 anonim ***** válasza:

"A barátnőid esete arra mutat rá, hogy a gyk-s mantrázások ellenére egy csomó nőnek bejön, ha semmibe veszik." Nemcsak a nőknek sajnos. Az emberek nagy része vevő az elérhetetlenre, menőnek tartja a bunkózást (jól megmondta stb).

De az tény, hogy a nők egy részét valahogy úgy szocializálják, hogy elnézzék/szeressék a rosszfiút-"majd ő megváltoztatja, jaj megérdemeltem, ő amúgy jó ember csak ti nem ismertiek, ez szenvedély", ismerős, nem? Nem csoda, hogy pl. dübörög a tuskó Norbi biznisz is és a lifetilt nőalázós marketingje és az k-rva szürke ötven árnyalata, amit a jó barátnőm is szeret (bántalmazó apja volt).

2018. febr. 16. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!