Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál ha a 30 pasid kellene szexre tanítani?
Vagy keressen valaki ilyet:
Mielőtt megismerkedne veled?
Elbír egy induló kapcsolat egy 30-as szűz vagy alig tapasztalt férfit?
Meddig terjed a női megértés,türelem? Ez még bele fér?
Mondjuk fél év tanulás,hogy legalább pici rutin legyen.
Vagy ne is próbálkozzon aki ilyen helyzetben van?
"És ha a hivatásosnál sem tud alapokat szerezni,mert túl korán felsül? "
Akkor a barátnővel is ez lesz. Nézd, én 30 évesen tudom milyen a jó szex, és ezt igénylem is. Ha szeretem, akkor egy darabig tudnék türelmes lenni, de a kielégítetlenség elég hamar elvezetne ahhoz, hogy megszűnjön a rózsaszín köd és a kezdeti fellángolás. Tapasztalt, de gyorstüzelő férfival sem tudnék együttmaradni huzamosabb ideig.
Én vénszűzként jöttem össze a barátnőmmel, ő nem egy felszínes liba, úgyhogy azóta boldogok vagyunk együtt :D
Bár abban van igazság, hogy ha 30 éves korodig nem volt barátnőd, valamit rosszul csinálsz. Ez nem nagy gáz, ha változtatsz rajta, senkit nem fog érdekelni, hány novel voltál, meg amúgy sem kötelező elmondani :D
Ja ez meg a másik. Miért lenne evidens a korábbi kapcsolatokról, szexuális kalandokról pletykálni?
Egy értelmes férfi nem is beszél ezekről az aktuális barátnőjének.
Ez nem hazugság, egyszerűen nem csámcsogni való téma.
29: Ez egy iskolapéldája, ahogyan az ostobább nők "érvelnek". Személyeskedve szitkozódás, és persze passzív-agresszív stílusban a torz világképét alátámasztó rossz tulajdonságok, gondok rám projektálása. Mert ő tudja, két sorból. Beton biztosan. Csak tudnám, hogy akkor mit keres itt, és miért nem keres csilliárdokat jól menő pszichológusként. :)
(Ha nem lenne egyértelmű, ez sem neked szólt. Csak rólad.)
"Na, az itteni női okoskodásokból nagyon jól láthatjátok, hogyan is gondolkoznak. A férfiakkal ellentétben a nők nem önálló egyéniségek, hanem egy kollektív egészt alkotnak mindannyian. Bármennyire is szajkózzák az ellenkezőjét napi szinten. Az semmit se számít, ha ő esetleg meglátott benned valamit (hiszen ezért ismerkedtek), az a lényeg, hogy MÁS nők mit látnak benned. Ebből fogja érezni, hogy az ő trófeája mennyire értékes, a nők szövevényes belső hierarchiájában őt ez hova pozicionálja.
Minden 25 közeli, és a feletti srácnak azt tanácsolom, hogy haladéktalanul keressetek fel egy prostit, lehetőleg minél dögösebbet, hogy legyen némi rutinotok és lássátok, ő is ugyanolyan büdöset... Szó sincs fél évről. Pár ilyen alkalom, és sokkal magabiztosabb leszel ismerkedéskor, a gumival sem fogsz bénázni, és egy nő se mondja meg, hogy nem szexelted végig az elmúlt 10 évet." Lmao. Nem a prostis rész miatt. Laposföldben hiszel é?
Nem arról van szó, hogy el kell mondani.
Rájönnek erre a nők maguk.
Talán még a szex előtt is abból ahogy viselkedik és el sem jut a dolog odáig.
Ekkor gáz,ekkor hátrány? Ennyire kizáró ok?
A többi nem is számít? A személye az anyagi helyzete,stb.
Ha nem jó a szexben vagy kezdő az ismerkedés trén lapátra vele?
Eddig ahányszor szakítottam, kivétel nélkül mindig azért, mert a pasi ilyen érzelmi szorulásos gyökér volt. Ez dedóba való, nem egy felnőtt kapcsolatba.
Kamaszoknál még so-so, néhány kislánynál elmegy.
A határozottságnak semmi köze ehhez a játszmázáshoz.
Szakadj már le rólam, és menj vissza legózni.
Te álltál bele az ÖSSZES nőbe a világon, aztán még te magyarázol ostoba érvelésről? :D
Utolsó, szerintem menj vissza apucihoz és az uradnak osszad az okosságaidat. Itt semmi helyed nincsen. Egy boldog házasságból könnyű csaholni.
Totál nem érdekel mit gondolsz. Megváltoztam és azóta helyreálltak a nőkkel való problémáim.
Pedig 25-27 éves lányokkal randiztam és lett kapcsolat.
Ilyen értelmiségi nőknek már társ kell, nem önbizalomhiányos szűz kisfiú aki túlszereti őket.
Arra célzok, hogy egy férfi egy pillantásával is ki tudja fejezni az érzéseit. Nem kell állandóan kifejezni szóban, gondolatokkal mindenáron, meg állandó kedvességek, bókok, ajándékok. A "szeretlek" szónak legyen súlya. Én sohasem mondom, csak és kizárólag, tudatosan akkor ha van helye. Itt követik el gyakran az első hibát a kezdő 30-as szűzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!