Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál ha a 30 pasid kellene szexre tanítani?
Vagy keressen valaki ilyet:
Mielőtt megismerkedne veled?
Elbír egy induló kapcsolat egy 30-as szűz vagy alig tapasztalt férfit?
Meddig terjed a női megértés,türelem? Ez még bele fér?
Mondjuk fél év tanulás,hogy legalább pici rutin legyen.
Vagy ne is próbálkozzon aki ilyen helyzetben van?
#5 Voltam, én hálisten időben észbekaptam és kilábaltam a szüzesség karmaiból.
Ez egy kórság a férfiaknál.
Igaz sajnos sokáig húztam, vénszűzként sikerült csak elvesztenem 25 felett.
Pedid voltak barátnőim, de inkább gyerekszerelmek. Nem a nőket hibáztatom ezért, bár rettenetesen kifogtam mindig a legesleg őrültebb nőket.
Aztán amint elvesztettem, teljesen megváltozott minden. Ez kihatott a pszichémre, így az ismerkedés is ezerszer könnyebben ment utána. Igaz az élet más területein is elértem sok dolgot, amitől az önbizalmam helyrejött. Egyszerűen ezerszer könnyebben meg lehet hódítani egy nőt, ha nem kell azon görcsölni mikor vallod be a hendikeppedet és mikor kell "tanítania". Már a szó is brutálisan megalázó és minden önbizalmat lelohaszt.
Az itt felsorolt preferenciák alapján soha egy nő sem jött volna velem össze. Aztán mégis rendbejöttem. Hogy is van akkor ez?
Ezért veszem védelmembe a vénszűz társaimat, mert tudom min mennek keresztül és inkább menjenek el prostihoz, vagy hozzanak össze valami egyéjszakást, mert máshogy nem megy! Ez szín tiszta pszichológia.
13#
Az nem boldog élet, ahol 40 éven keresztül ciki valakivel megjelenni, mert hónaljig ér.
Pont úgy, ahogy nektek is elég az az egy apróság, ha a nő 120 kiló. Lehet akármilyen jó lelke, akkor se fogsz ránézni sem. Fogyni lehet. Nőni nem.
Azzal se lesz tartalmas, boldog kapcsolat, akivel valami komoly difi van. Ugyanis aki 30 éves korra se tudott összekaparni egy futó kalandot se, az alkalmatlan kapcsolatra. Szociális téren, emocionálisan teljesen el van maradva.
Nem csak szexre kell tanítgatni egy férfit, hanem mindenre. Arra is, hogy ne mondjon már véletlenül mindig olyat, ami sértő. Vagy hogy hogyan illik viselkedni nagyobb társaságban.
Akinek ez nem gond, vannak barátai, haverjai, jó viszonyban van a kollégákkal, azt meg a jóisten se menti meg attól, hogy legkésőbb 20 évesen becsajozzon.
De ez olyan, mintha egy vaknak magyaráznék a festészetről.
És ha a hivatásosnál sem tud alapokat szerezni,mert túl korán felsül?
Hogy nálam mi a helyzet az mindegy. Én csak egy kérdést tettem fel.
Szóval sok megértésre ne számítson egy ilyen "férfi".
Mondjuk az fura, hogy a nőket mindig, minden helyzet illik megérteni,türelmesnek lenni,elnézőnek lenni.
Ha egy férfi ilyen-olyan okkal kritizál egy nőt,szakít vele az a világ leggonoszabb dolga és nagyon megalázó a nővel szemben.
Ha hasonló helyzetben a nő teszi ezt a férfivel az meg érthető és természetes.
Lehet van valami az evolúciós megközelítésben..
Akinek ez nem gond, vannak barátai, haverjai, jó viszonyban van a kollégákkal, azt meg a jóisten se menti meg attól, hogy legkésőbb 20 évesen becsajozzon.
Én ismerek olyat aki megmentett ettől és 3.x fölé jutott barátnő nélkül.
#16 ez egy korlátolt általánosító baromság.
Ezer oka lehet a szüzességnek... de mindegy, ha az én tanítványaim lennének, akkor észre se vennéd, hogy szüzek voltak 30 évesen. Nyitok egy iskolát szűz férfiaknak, szervezünk pár lányt nekik, elveszthetik egy biztonságos inkubátorban (nem egy részeg pi..csával, aki hányás után elalszik a WCn).
Tanítanánk nekik alap férfi értékeket. Hogyan lehet elhitetni apróságokat, hogyan lehet okosan irányítani egy kapcsolatot, mikor mit kell mondani a nőknek, és ha egy nő mond valamit hogyan kell értelmezni. Miként lehet adagolni a kedvességet szigorúan kimérve, hogy tiszteletet érdemeljen. Hogyan kell leplezni a szerelmet, és hogyan kell hideg, kimért, misztikus farkas jellemnek lenni. Hogyan kell keményen szembesíteni a lányt a hibáival, hogyan kell lerángatni a földre, úgy hogy ne tűnjön sértőnek, és tanuljon belőle.
Nos el kell felejteni az emócionális fasságokat, cserébe ezeket a kemény férfi tudományokat kell elsajátítani.
Na nekem ezek hiányoztak 25 éves koromig, nem az érzelgősség, meg hogyan kell viselkedni társaságban :D
Nem mondanám, ha nem működne. Kivétel nélkül... a legértelmesebb legjobb nőkkel is. Ez nem manipuláció, hanem férfi érzék.
"Nem csak szexre kell tanítgatni egy férfit, hanem mindenre. Arra is, hogy ne mondjon már véletlenül mindig olyat, ami sértő. Vagy hogy hogyan illik viselkedni nagyobb társaságban."
:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!