Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme a Valentín-napnak?
Nekem ugyan nincs és nem is volt még barátnőm, de ha lenne, akkor az év minden napján szeretném, nem csak egyszer egy évben. A szeretetemet pedig nem ócskaságok vásárlásával fejezném ki, hanem azzal, hogy törődnék vele, odafigyelnék rá. Nem csak egyszer egy évben, hanem az év minden napján.
Valentín-nap lenne az év összes napja.
Valentin-nap az év összes napja= ez is csak olyan nap, mint a többi, úgyhogy nem kapsz tőlem xart se. Örülj neki, hogy veled vagyok még.
Nagyon romantikus!
Időnként az ember megünnepli önmagát, a kapcsolatát, a szerelmét stb. Tudod, az nem hétköznap, ez különbözteti meg az átlagostól. Ha nem rinyáltok rajta, hanem tesztek bele minimális energiát, akkor össze tudtok hozni a pároddal közös emlékeket, amelyek jó esetben összetartanak titeket. Kellenek ezek a szürke hétköznapok mellett.
Amúgy Valentin, nem Valentín.
Én se tartom, de elég hülyeség ennyire ellene lenni. Lényegében semmi rossz nem történik ilyenkor, sőt... Sokszor boldogtalan emberek utálják, akiknek nincs senkije.
Amúgy meg nem csak ezen a napi szeretik egymást, de miért ne ragadhatna meg mindenen alkalmat az ember, hogy egy kicsit ünnepeljen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!