Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme a Valentín-napnak?
Nekem ugyan nincs és nem is volt még barátnőm, de ha lenne, akkor az év minden napján szeretném, nem csak egyszer egy évben. A szeretetemet pedig nem ócskaságok vásárlásával fejezném ki, hanem azzal, hogy törődnék vele, odafigyelnék rá. Nem csak egyszer egy évben, hanem az év minden napján.
Valentín-nap lenne az év összes napja.
Igen, ezzel teljesen egyetértek. De nem akartam ilyen spotán módon rávilágítani. Azt szerettem volna, ha egyes emberek kicsit elgondolkodnak.
Hogy a sok idióta zsebéből kiszedjék azt a pénzt amit karácsony óta spóroltak.
Nálunk akkor van valentin nap ha mi akarjuk, számtalanszor egy évben.
Pont ugyanaz, mint a szülinapok, karácsony, és a többi ünnep.
Azért ünnep, mert más, mint a többi nap. Ugyanúgy erősíti az összetartozást, mint a család többi hagyománya.
Adunk egymásnak valami apróságot, megemlékezünk a szerelmesek napján arról, hogy még ennyi év után is teszünk azért, hogy szerelmesek legyünk.
Ennek igenis szerves része, hogy nem felejted el a párod szülinapját, hetekig vadászol a tökéletes karácsonyi ajándékra, és Valentin napon elmentek kettesben étterembe. Vagy legalábbis erre hivatkozva lepasszolod a nagyinak a gyerekeket, és órákig szexeltek a konyhában. :P
Egyébként senki sem kötelez arra, hogy vegyél akár egy 10 forintos cukrot is! Viszont ha megleped a kedvesed egy szál rózsával, egy szexi kis bugyival, vagy beültök egy jobb étterembe, az egy átlagos szerdai napon sincs ingyen.
Önmajomkodás az egész A pávatánc átterjed a népre is:
Hogy ilyenkor mindenki nyilvánosan nyáladzon a moziban a Szabadság 50 árnyalata közben..
Illetve, hogy felköszöntsd a Valentin és Bálint ismerősöket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!