Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azokat kerdezem akinek volt mar roma parja. Mennyivel
masabbak mint a magyarok? Esetleg valami rossz tapasztalat?
Figyelt kérdés
Lehet kicsit eloiteletes vagyok de nem tudom belekezdjek e esetleg egy kapcsolatba a sraccal. Persze minden ember mas, ugyanugy a magyarok is tudnak gerinctelenek lenni.
Szerintem sem az a kérdés, hogy ki mennyire "rendes", magyarok között is hihetetlenül sok a bunkó, buta, gonosz. De maga a keveredés szerintem nem normális, inkább válassz egy helyes francia pasit.
2018. febr. 14. 12:53
12/21 anonim válasza:
Kizárt, ha ő normális is, a hülye rokonokkkal még meggyűlhet a bajod...
2018. febr. 14. 12:59
13/21 anonim válasza:
Ha már felmerül benned ez a kérdés kíméld meg a srácot magadtol.
2018. febr. 14. 13:22
14/21 anonim válasza:
Szerintem ne kezdj bele, csodalom h a fiú magyar lánnyal összejönne.szülei mit fognak szólni?.
másik meg ott az asszonyoknak tűrni kell, az van amit a férfi mondd..ha megcsalnak azt is el kell nézned. főzhetsz, moshatsz.
2018. febr. 14. 13:50
15/21 anonim válasza:
Teljesen más kultúra. Asszony neve kuss. És még p..cit sem szivesen nyalnak. Viszont gyönyörűek meztelenül:)
2018. febr. 14. 13:53
16/21 anonim válasza:
ha nincsen családja, nem tart kapcsolatot semmi rokonával ,és ő maga rendes alak akkor ugyan az mint más férfi.Nem mindenki lesz agresszív piától , sőt a nők jobban össze szoktak ugrani egy fiú miatt alkohol hatására !
2018. febr. 14. 15:41
17/21 anonim válasza:
Én sem tanácsolnám. Anyukám magyar, apukám cigány. Nekünk az a szerencsénk, hogy mikor ők megismerték egymást elköltöztek egy másik városba. A cigány rokonaim nem igazán állnak velem szóba, fehér cigánynak csúfolnak. Amit a médiában látsz, hogy "jajj de büszkék vagyunk a tanult cigányokra", egy nagy kamu. Ha normális lenne a pasi, már régen elmenekült volna onnan. Készülj fel a folyamatos lehúzásra, mert, ha nem adsz meg fognak lopni. Az erőszak minden formában elfogadott, ha nem putriban élsz akkor nagyképű vagy. Ha van munkád csicska vagy, mert őket"nem engedi dolgozni a vér". Magukkal fognak húzni,aztán az arcodba vágják, hogy nem vagy különb tőlük. A drog olyan nekik, mint neked a kenyér, az iskola nem fontos. Normális ember elmenekül, amint lehet. Én nem hoztam magammal a családomat, mert évek óta nem tartom velük a kapcsolatot, és nem is tervezem. Egy cigánymentes kisvárosban élek, még a rasszizmus is elfogadhatóbb (bár nem jellemző) , mint a rokonok, sajnos.
2018. febr. 14. 15:42
18/21 anonim válasza:
Amugy akivel ismerkedsz szemellyel neked kell tudnod milyen o es maga a kornyezete , ugy sem itt a negativ kritikak fognak donteni a te dontesedrol. A kerdesedben is latszik hogy te magad inkabb azt iteled el aki mindenkit elitel . Amugy cigany az aki annak valja magat , ha neki radasul meg a vezetek neve sem ciganyos akkor senki nem fogja tudni ra mondani hogy mar pedig te az vagy.
2018. febr. 15. 13:23
19/21 A kérdező kommentje:
Igazabol fel cigany. A vezetek nevebol egyaltalan nem latszik ezaltal.
2018. febr. 16. 05:25
20/21 anonim válasza:
Én cigány (lány) vagyok. De ezekszerint ha én normális is vagyok és sikerült megfelelnem a másiknak,akkor azért nem akar velem majd barátkozni vagy kapcsolatba lépni,mert mivan ha a családomban van "nem normális tag". Az helyett,hogy kérdezne vagy legalább pár mondatban elmondhatnám,hogy nem ismerem az igazi szüleimet,nincsenek cigány ismerőseim. Soha nem mozogtam cigányok körében és magyar családban nevelkedtem kiskorom óta. És ők normálisak!!! Az igazi szüleimként tekintek rájuk. Én nem tartom magam "másnak",mert picit sötétebb a bőrszínem. Különben is...a származásunk-színűnk nem érdem! Nem ez alapján ítélek meg másokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!