Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Mit értettek az alatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit értettek az alatt hogy egy férfi mellet nőnek szeretnétek érezni magatokat?

Figyelt kérdés

Kitudnátok nekem kicsit bővebben fejteni? Esetleg konkrét példákat mondani,mert gondolom nem olyanra gondoltok hogy hogy az egész napotokat a konyhában szeretnétek tölteni.

A válaszokat előre is köszönöm.

2018. febr. 13. 17:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Udvarias, védelmező, figyelmes
2018. febr. 13. 17:33
 2/8 anonim ***** válasza:
6%

Törékenynek és védelmezett félnek akarom érezni magam. Nem én akarok felmászni a létrára, (ha ott van ő is)

Ha beszólnak a szórakozóhelyen, nem én akarom megvédeni magam egy pofonnal, hanem ő védjen meg. És még ennél kevésbé radikális dolgok...Sőt, nekem az a fontos, hogy intelligensebb legyen nálam. Én attól is tudom magam nőnek érezni, hogy ő okosabb.

2018. febr. 13. 17:34
 3/8 anonim ***** válasza:
92%
Ha bemegyünk az étterembe, ne nekem kelljen intézkednem a pincérnél, hanem ő tegye ezt meg, pl.
2018. febr. 13. 17:35
 4/8 anonim ***** válasza:
33%

azt ertik alatta, hogy fel tudjanak nezni ra.

legyen karrierje, eletcelja, egzisztenciaja.

Tehat tudjon ra egyfajta peldakepkent tekinteni, hogy mennyi mindent elért már.

az mind csak a sablonduma, hogy aranyos, figyelmes, kedves bla bla..pont az iylen ferfiakkal van tele pest, mert senkinek Sem kellenek. vagany, csibesz, extrem, kiemelkedö kell.

ha van egzisztencia, kinezel valahogy, es jo vagy az agyban tokmindegy mekkora taho vagy...a legszebb csajokat is emgkaphatod.

2018. febr. 13. 17:39
 5/8 anonim válasza:
77%
Udvarias, lovagias, védelmező, határozott, fel tudok rá nézni.
2018. febr. 13. 17:41
 6/8 anonim ***** válasza:
67%
Helyette kell lekeverjek 2 sallert is az o altal utalt nonek ?
2018. febr. 13. 17:50
 7/8 anonim ***** válasza:
9%

Vállaljon magára mindent, ami akár csak egy minimális kockázattal is jár.

És persze ne akarja férfinak érezni magát, mert a férfiaknak ilyesmi nem jár :D

2018. febr. 13. 17:52
 8/8 anonim ***** válasza:

Pusztán annyit, hogy figyelmes legyen a hétköznapokban is és a szex se csak arról szóljon, hogy ő kielégül és viszlát.

Az összes többi "elvárt" tulajdonság, hogy legyen magabiztos és társai, nincs összefüggésben az én nőiesség-érzésemmel, azok pusztán arra vannak, hogy rá tudjak férfiként nézni.

2018. febr. 13. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!