Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit mondtál volna ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondtál volna ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Fiú vagyok és felvettem barátnőm melltartóját. Az após benyit és meglát. Ti mit mondtatok volna? Én szó nélkül maradtam és levettem a melltartót. Őt látszólag nem viselte meg a dolog. Ment és tette a dolgát amiért jött. De azért ez csak gáz nem?

2018. febr. 12. 20:12
 1/9 anonim ***** válasza:
95%
Figy. Nem az a kérdés itt, hogy ki mit mondana. Hanem, hogy mit keresett rajtad egy melltartó :D
2018. febr. 12. 20:18
 2/9 anonim ***** válasza:
Hol voltatok, hogy kopogás nélkül sétál ki-be após?
2018. febr. 12. 20:25
 3/9 anonim ***** válasza:
49%
Én azt mondtam volna, hogy na akkor kapd fel a tangát is a melltartó mellé ne szrozz gyerek :) Azt lőttem volna rólad egy képet és megmutattam volna a szüleidnek , hogy így járkálsz nálunk. Otthon is így vagy mindig?
2018. febr. 12. 20:27
 4/9 A kérdező kommentje:
Az ajtó vagy teljesen vagy úgy félig nyitva volt. Két szintes ház és mi inkább fent vagyunk, ők inkább lent. Szóval annyira nem szoktunk az ajtóval foglalkozni
2018. febr. 12. 20:28
 5/9 anonim ***** válasza:
44%

Valami hajlamod van, vagy mi? De tényleg, miért éreztél késztetést arra, hogy felvedd a melltartót?

De ez szerintem kamu, vagy ha nem, akkor beteg vagy.

Igen, gáz, hogy felvetted.

2018. febr. 12. 20:28
 6/9 A kérdező kommentje:

Nem kamu. Megtörtént.

Szerintem kíváncsiságból vettem fel. Nem azért mert lány akarok lenni. Semmi ilyen.

2018. febr. 12. 20:30
 7/9 anonim ***** válasza:

Kíváncsiság? :O Akkor arra is kíváncsi vagy, hogy milyen tangában lenni?

Nem gondolod, hogy ez egy kicsit morbid?

2018. febr. 12. 20:32
 8/9 anonim ***** válasza:
Nagyon ciki. És valószínűleg minden ismerősének, családtagnak el fogja mesélni, erre azért számíts.
2018. febr. 12. 20:41
 9/9 anonim ***** válasza:
32%
Én elbeszélgettem volna a lányommal, hogy azonnal hagyja ott ezt a kis bzit (téged). És kidobtalak volna a lakásomból.
2018. febr. 12. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!