Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelenthetett a válasza ebben a helyzetben?
Megismertem egy férfit az egyetemen, segített készülni a vizsgámra, illetve korábban is nagyon segítőkész volt, mindig mondta hogy nyugodtan szóljak ha segítség kell bármikor, ilyenkor találkoztunk. Órákig beszélgettünk is ilyen alkalmakon, nagyon szimpatikus volt, igazán megkedveltem. Legutóbb-egy közös érdeklődési területre való tekintettel-megkérdeztem tőle, hogy eljönne-e velem erre az eseményre. A válasza az volt, hogy engedjem hogy meggondolja.
Ez a nemleges válasznak volt egy kedvesebb változata? Vagy lehet tényleg van mit meggondolnia? A korkülönbség elég sok köztünk, 20 éves vagyok ő pedig 34, de nincs párja, gyereke stb. Mit gondoltok?
A nőknek (sic!) az az egyik hibájuk, hogy azt hiszik, a férfiak olyanok mint ők maguk és minden válaszban valamiféle rohadt komplex, terjengős, agyafúrt szándék van.
Akkor lefordítom neked:
A válasza az volt, hogy engedjem hogy meggondolja = engedd meg neki, hogy meggondolja.
Oké, köszi az eddigi válaszokat! Várom másokét is.
Amúgy gyakorlatilag mindkettőtökkel egyetértek, én is gondolkoztam ezeken. :) Hogy mert mi bonyolult virágnyelven mondjuk el amit akarunk, meg utalgatunk, a férfiak talán tényleg nem játszmáznak ezzel. Viszont ha valóban többet gondolna kihozni ebből, nem hiszem hogy gondolkodni akarna.
Szerintem pont a korkülönbségből adódó kérdéseket gondolja át.
Szerintem ilyne korban már csak van olyan érett, hogy emgmondja egyértelműen, ha nem...vagy csak túl naív vagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!