Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Perverz vagyok mert megnézek egy nőt és erre gondolok közben?
Szóval, metrón utaztam, az ajtónál állt egy rendkívül csinos nő. Csinos, és szexuális értelemben is vonzó volt.
Fekete sapka, alóla kilógó szőkés barna haj, kedves arc. Fehér kabát, kb combközépig érő, fekete kesztyű, fekete vastagabb harisnya (a szoknyája nem látszott a kabáttól) és egy meglehetősen magas úgy 10-12 cm sarkú fekete platformos telitalpú cipő.
A olyan 36os lábai voltak kb, az ujjai a kesztyű ellenére is látszott, hogy milyen picik.
Magassarkú nélkül olyan 155 cm lehet.
Nem bámultam, csak végigmértem, konstatáltam, hogy micsoda vonzó nő, és ennyi. Utazás közben néha oda pillantottam, újra felfedeztem, hogy micsoda gyönyörűség és ennyi.
Este társasággal beültünk egy csendesebb helyre beszélgetni, és felhoztam, hogy a mai napom csúcspontja az volt amikor megláttam ezt a gyönyörű nőt, ahogy itt is írtam a bevezetőben pont úgy mondtam el a társaságban is, hogy mitől volt számomra gyönyörű.
Erre az egyik lány kiakadva nézett rám, és azt mondta, hogy nem is gondolta volna, hogy ilyen perverz állat vagyok.
Mondom tessék? Kifejtenéd?
De azt mondta: Ezen nincs mit kifejteni, ugyanis ez beteges.
Ez kicsit szíven ütött.. Nem értem ettől miért lennék perverz állat?
Az vagyok? :O Ha igen akkor ez mitől számít annak?
Van egy prűd, fapina a társaságban aki még csak tisztában sincs a szavak jelentésével, de pofázni és ítélkezni azt tud.
Nem kérdezted meg, hogy nincs-e fent gyakorin? Mert elég gyanús, hogy igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!