Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon sokat gondolok ra mit tegyek?
Figyelt kérdés
Pár hete sokat találkozok a szerelőmmel és nagyon jol érzem magam a közelében...mikor hozzámér vagy csak rám néz...felesége van...és pár napja panaszkodott nekem rola,olyan bensőséges dolog volt ez ..eddig flörtölt velem csak .. bejövök neki?mit tegyek?2017. dec. 8. 20:14
1/6 anonim válasza:
Feküdj le vele. Az biztos jót fog tenni a házasságának.
2/6 anonim válasza:
Tudod az aranyhal megy legelől, a remény hal eg utljára.
3/6 anonim válasza:
Milyen szerelő? Milyen sűrűn találkoztok?
Nem jó a házassága?
Hogy viszonyul hozzád? Bejössz neki? Családos vagy csak felesége van?
Korod beli? Ha nem jó a házassága leget többet szeretne tőled mint szerelő viszony.
4/6 A kérdező kommentje:
Családos,nem korombeli kicsivel idősebb panaszkodott hogy nem igazan egy kedves teremtés a felesége,valami megfogott engem is benne ez érezhető is közöttünk
2017. dec. 9. 00:25
5/6 A kérdező kommentje:
Családos,nem korombeli kicsivel idősebb panaszkodott hogy nem igazan egy kedves teremtés a felesége,valami megfogott engem is benne ez érezhető is közöttünk amugy vizszerelo es lakasom csinálja
2017. dec. 9. 00:34
6/6 anonim válasza:
Neked van családod?Szerintem ha közeledik is ameddig nem hagyja el esetleg mert nem jó a kapcsolata ne legyél harmadik. Egyedül Neked lenne rossz ha aztán mégsem lenne belőle semmi. Ha flörtöl kicsit menj bele,de ne engedd túl közel magadhoz még házasságban van szerintem.
Ha nem jó a házassága úgyis lépni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!