Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ver át minden pasi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ver át minden pasi?

Figyelt kérdés

Én beleadok mindent a kapcsolataimba amit tudok, nem szoktam hazudni, nem vagyok hisztis sem. De eddig csak olyan férfival találkoztam aki egy hónap után fogta magát és egy szó nélkül lelépett. A legszebb az egészben hogy előtte pont aznapra beszéltünk meg randit. Többször előfordult már velem ez és nem értem, én csinálok valamit rosszul? :( Miért nincs annyi bátorság a férfiakban hogy elmondják ha szakítani akarnak, miért lépnek le egy szó nélkül?

20/l

2018. febr. 11. 18:45
 1/8 anonim ***** válasza:
84%

Ha folyamatosan átvernek téged, arról bocsi, de nem ők tehetnek, hanem te, hogy mindig beleesel ugyanabba a hibába és nem tanulsz belőle.

Talán lehet, hogy túlságosan megfojtod a viselkedéseddel az embereket.

2018. febr. 11. 18:49
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy megfolytanám őket, nem kérem hogy egész nap beszélgessünk meg minden nap találkozzunk. Elfogadom ha nem ér rá vagy nincs kedve velem lenni, nekem is van ilyen néha. De lehet benne valami :( csak nem értem akkor miért nem mondják el hogy ez nekik nem jó?
2018. febr. 11. 18:52
 3/8 anonim ***** válasza:
85%
Lehet van valami stiklid. 4 sorból és a 20/l -ből ez nem derül ki. A férfiak nem menekülnek a "jó party"-k elől tömegesen. Persze át ne csapj önsajnáltató önbizalom hiányosba, de lehet ki kéne kérni pár ismerős véleményét. Akár a beszélgetéseid megmutatni valami barátnőnek.
2018. febr. 11. 18:52
 4/8 anonim ***** válasza:
84%

Ha MINDEN pasid átvert eddig, akkor valamit nem vettél észre.

Vizsgáld meg, hogy neked mire van szükséged és az eddigi pasijaidnak mire volt szükségük. Aztán azt, hogy ezek mennyire összeegyeztethetőek.

2018. febr. 11. 18:59
 5/8 A kérdező kommentje:
Én komoly kapcsolatot keresek mindig, az alkalmi kapcsolat nekem nem jön be. És akikkel eddig együtt voltam (nem volt sok, egy kezemen még tudom számolni) azt mondták hogy ők is komolyan gondolják. Szóval nem értem.
2018. febr. 11. 19:11
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem feltételen Veled van a baj.

Nekem volt X párkapcsolatom (ami 1+ hónap, tudom nem sok, de a lényeg hogy hosszútávra terveztük). Szóval volt nekem is néhány nő, akik csak így szó nélkül leléptek a francba, de másokkal meg simán megbeszéltük a dolgot. Mi volt a probléma; hogy szeretnénk egymáshoz közeledni, ha random találkozunk az utcán, stb.

Ez inkább egyén függő. Én pl sose lépnék le szó nélkül, mert gerinctelenségnek tartom a dolgot.

Ja meg hát, manapság kezd divat lenni, hogy ha a kapcsolatokatban elkezdenek problémák lenni, nem megjavítani szokás, hanem inkább eldobni, és újat keresni.

24F

2018. febr. 11. 21:54
 7/8 A kérdező kommentje:

Hát igen, nem csak a férfiak ilyenek sajnos.

Én mindig próbálok javítani és megbeszélni a dolgokat nem egyből eldobni de ehhez is két ember kell :(

2018. febr. 11. 21:57
 8/8 anonim ***** válasza:

Valószínűleg nem illettetek össze. De emiatt ne magadat hibáztassad, majd úgyis találsz olyat aki hozzád való. Amúgy meg a lányok nagy része is ilyen hogy szó nélkül lelép, de én már nem is foglalkozom az ilyenekkel. Azt viszont becsülöm akiben van annyi emberség hogy legalább leül velem megbeszélni.

F/25

2018. febr. 11. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!